Liiketoiminta

Kojamo Oyj tarjoaa vuokra-asuntoja ja asumisen palveluita Suomen kasvukeskuksissa. Yhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Luomme parempaa kaupunkiasumista pitkäjänteisesti keskiössä paras asiakaskokemus, osaava, energinen henkilöstö ja kestävä kehitys. Tavoitteena on luoda vuokra-asumiseen lisää tarjontaa ja uusia palveluratkaisuja helpottaen vuokra-asuntojen saamista ja niissä asumista.

Kojamolla on kaksi liiketoimintasegmenttiä:

  • Lumo-segmentti tarjoaa kaupallisia asumisen palveluja. Lumo-segmentti käsittää valtaosan Kojamon vuokrausliiketoiminnasta.
  • Ei-kaupallinen VVO-segmentti sisältää ne vuokra-asunnot, joihin tällä hetkellä kohdistuvat arava- ja/tai korkotukilainsäädäntöön liittyvät vuokran tasoa koskevat rajoitukset päättyvät vuoden 2019 jälkeen.

Kojamo haluaa olla asumisen edelläkävijä ja parempaa kaupunkiasumista arvostavan asiakkaan ykkösvalinta. Uudistamme Lumo-brändimme kautta suomalaista vuokra-asumista ja teemme siitä entistä haluttavampaa. Edistämme kaupungistuvan Suomen kilpailukykyä ja hyvinvointia helpottamalla työperäistä liikkuvuutta.

Panostamme yhä vahvemmin digitaalisiin palveluihin, asiakaskokemukseen ja yrityskulttuuriin. Tavoitteemme on olla erinomaisesta asiakaskokemuksesta tunnettu ja hyvää taloudellista tulosta tekevä asuntosijoitusyhtiö. Toimimme seitsemällä suurimmalla kaupunkiseudulla ja vastaamme erityisesti Helsingin seudun kasvavaan vuokra-asunto kysyntään.