Lumo-liiketoiminta

Kojamo tarjoaa Lumo-brändin alla kaupallisia vuokra-asuntopalveluja seitsemässä kasvukeskuksessa eri puolilla Suomea. Vuokra-asumisen rohkeana uudistajana kehitämme asukkaillemme jatkuvasti uusia ja innovatiivisia palveluja.

Vuoden 2018 lopussa Lumo-asuntoja oli 33 484. Näistä 57 prosenttia on Helsingin seudulla ja ympäryskunnissa ja 14 prosenttia Tampereen alueella. Lisäksi Lumo-koteja on Turun seudulla, Oulussa, Jyväskylässä, Kuopion alueella ja Lahden alueella.

Lumo-liiketoiminnassa yhdistyvät parempi kaupunkiasuminen ja yhdessä kumppanien kanssa kehitettävät ja toteutettavat palvelut. Haluamme tarjota asukkaillemme parhaan asiakaskokemuksen. Olemme luoneet oman palvelu- ja innovaatioalustan, joka antaa myös asukkaille mahdollisuuden tulla mukaan kehittämään entistä parempia asumisen ratkaisuja.

Lumo-verkkokaupassamme asiakas voi tutkia asuntovalikoimaamme ja valita vapaista asunnoista mieleisensä. Verkkokaupan kautta Lumo-asunnon voi vuokrata heti ja muuttaa vaikka seuraavana arkipäivänä.

Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa ja määrää sekä rakennuttamalla uutta että korjaamalla, ostamalla ja myymällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Sijoittaminen ja omistaminen -liiketoiminta tukee Kojamon strategista kasvua.

Päivitetty 18.6.2019