Tavoitteenamme entistäkin parempi asiakaskokemus

Keskitymme erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamiseen. Se syntyy monipuolisista asumisen ratkaisuista, helposta ja vaivattomasta asioinnista kanssamme ja sujuvista sähköisistä palveluista. Lumo-brändi ja asumisen palvelut näyttävät suuntaa vuokra-asumisessa.

Vuokra-asumista arvostetaan sen joustavuuden, huolettomuuden ja vaivattomuuden ansiosta. Yhä useammin vuokra-asuminen toteuttaa myös asukkaiden toiveita asumisen palveluista, jotka tekevät arjesta helpompaa. Panostammekin yhä voimakkaammin palveluliiketoimintaan ja uusien asumisen Lumo-palvelukonseptien kehitykseen. Monipuoliset asumisen ratkaisut, vaivaton asiointi ja kattavat sähköiset palvelut tarjoavat asukkaillemme arvokasta apua niin asunnon valinnan hetkellä kuin asumisen arjessa.

Vuoteen 2021 mennessä tavoitteemme on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa. Näin olemme osaltamme mukana kaupungistumiskehityksessä ja tarjoamassa koteja tuhansille uusille ihmisille vuosittain.