Vastuullinen työnantaja

Konsernissamme työskentelee noin 300 kiinteistöalan ammattilaista, jotka kokevat työnsä arvokkaaksi ja mielekkääksi. Tuloksellista työtä tehdään positiivisella asenteella: yhdessä tarjoamme asukkaillemme turvallista ja parempaa vuokra-asumista ja elämää helpottavia asumisen palveluita.

Olemme vakaa ja vastuullisesti toimiva työnantaja. Arvomme – ilo palvella, hinku onnistua ja rohkeus uudistaa – konkretisoituvat monipuolisissa ja haasteellisissa työtehtävissämme. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, jotta voimme jatkossakin olla vuokra-asumisen suunnannäyttäjä. Meillä on intoa löytää entistä parempia rakentamisen ratkaisuja, asumisen palveluja, ekologisia innovaatioita ja keinoja tuottaa hyviä asiakaskokemuksia.

Innostava työpaikka

Töitä tehdään ja tuloksia saavutetaan hyvässä ilmapiirissä, yhdessä tekemällä. Innostus tekee työstämme mielenkiintoisempaa, hauskempaa ja luovempaa. Se tukee myös hyvinvointia ja jaksamista, synnyttää innovaatioita ja tuottaa tulosta.

Konsernimme tarjoaa työntekijöille kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset henkilöstöedut. Meillä myös tuetaan ja kannustetaan henkilöstön ammatillista kehittymistä esimerkiksi tehtäväkiertojen ja koulutuksen avulla. Hyvin meillä viihdytäänkin: työsuhteiden keskimääräinen pituus on 11 vuotta.

Lataa lisää

Kojamo Twitterissä

Lumo-vuokrakotien ja @24rent´in yhteiskäyttöautokonsepti on laajentunut pakettiautoihin. #yhteiskäyttöautohttps://t.co/kT20QQdoja
22.08.2017Kojamo-yhtymä Oyj @Kojamofi
Ville Kilpi on ollut kehittämässä Lumo-verkkokauppaa. Hän viihtyy, sillä työ on mielekästä ja henki hyvä. https://t.co/cVdO1VTTgz
18.08.2017Kojamo-yhtymä Oyj @Kojamofi
Upealta näyttää! Ja Lumo-verkkokaupasta voi vuokrata kodin Karavaanikujalta: https://t.co/LAvr5wzBDW https://t.co/tc4rGUdTGH
18.08.2017Kojamo-yhtymä Oyj @Kojamofi
@kimmokantojarvi Kiitos havainnosta! Välitämme urakoitsijalle toiveen aidan siirtämisestä, jotta roskista pääsisi käyttämään.
17.08.2017Kojamo-yhtymä Oyj @Kojamofi
Lumo-vuokrakodit panosti tänä kesänä "auttamismarkkinointiin" #kesäkampanja Lue lisää: https://t.co/SolIUogDuV
16.08.2017Kojamo-yhtymä Oyj @Kojamofi
Lumo-vuokrakotien kukkaisia tunnelmia @flowfestival. #flowfestival2017 #LumoFlow #kukkaseppele https://t.co/iW4wUN3JKq
16.08.2017Kojamo-yhtymä Oyj @Kojamofi
@hankalajatka @vvo Pahoittelut putkirikon aiheuttamasta haitasta. Todella kurja tilanne. Vuokrahyvityksestä ilmoitetaan asukkaille postitse.
15.08.2017Kojamo-yhtymä Oyj @Kojamofi
Tekoälyllä Lumo-asunnoista mukavia joka säällä. #Leanheat tasoittaa rakennusten tehon tarvetta. https://t.co/qI31P04d9m
14.08.2017Kojamo-yhtymä Oyj @Kojamofi
Teknisen isännöitsijän kiinnostava työ tarjolla Tampereella https://t.co/C1OrAulUYa
11.08.2017Kojamo-yhtymä Oyj @Kojamofi
#Yhteiskäyttö'autoilua Hämeenlinnassa! https://t.co/h2N6up6rZV
17.07.2017Kojamo-yhtymä Oyj @Kojamofi
Vuokraa #Lumo-vuokra-asunto kimppakämpäksi. Yhdessä #asuminen on kivempaa ja vuokrakulut puolittuvat.… https://t.co/ZwMAWmDbU7
06.07.2017Kojamo-yhtymä Oyj @Kojamofi
https://t.co/hYFZManaOO
06.07.2017Kojamo-yhtymä Oyj @Kojamofi
Lataa lisää
© Copyright - Kojamo-konserni