Laskutustiedot

Vastaanotamme ostolaskut verkkolaskuina.

Verkkolaskutusta varten tarvitset välittäjätunnuksen BAWCFI22 (Basware Oyj) sekä laskun saajan verkkolaskutunnuksen (OVT). Tunnukset löytyvät linkkien takana olevista liitteistä. Liitteet on päivitetty  26.4.2024.

Laskutusyhtiöt paikkakunnittain (pdf)

Laskutusyhtiöt laskutusyhtiöittäin (pdf)

Ostolaskujen laskutusosoite on
´Oikea juridinen yhtiö´ (laskutusyhtiö 1 tai 2 -sarakkeesta)
PL 1200
00101 Helsinki

Laskuihin liittyvät kyselyt sähköpostitse osoitteeseen ostoreskontra@kojamo.fi.

Verkkolaskutuspalvelu

Mikäli sinun ei ole mahdollista lähettää verkkolaskua, tarjoamme käyttöösi maksuttoman palvelun paperilaskun lähettämiseksi verkkolaskuna. Ohjeet ja linkin palveluun verkkolaskutuspalveluun löydät linkin takaa.

Lue lisää verkkolaskutuspalvelusta

Urakkatietojen ilmoittaminen verottajalle

Pyydämme merkitsemään hanketunnuksen ensisijaisesti ”toimipiste”- tai toissijaisesti ”ostajan viite” -kenttään. On tärkeää, että hanketunnus ilmoitetaan oikeassa kentässä, jotta se tulee laskudatan mukana Kojamolle saakka. Toimittajaportaalin kautta lähetetyissä verkkolaskuissa hanketunnus merkitään vastaavasti ”työmaa-avain” -kenttään. Hanketunnus on muotoa VVX1234 ja se löytyy tilaukselta tai urakkasopimukselta.

Projektipäällikkömme antavat tarvittaessa lisätietoa urakoista, joista hanketunnus tulee ilmoittaa ja ostoreskontra opastaa laskutukseen liittyvissä asioissa.

Laskuihin liittyvät kyselyt sähköpostitse osoitteeseen ostoreskontra@kojamo.fi.

Käännetty arvonlisäverollisuus Kojamolla

Vahvistamme, että Kojamo-konsernin yritykset eivät ole arvonlisäverolain 8 c §:ssä tarkoitettuja elinkeinonharjoittajia, koska ne eivät harjoita muutoin kuin satunnaisesti kohdassa 1 tarkoitettua toimintaa, eivätkä ole myöskään kohdassa 2 tarkoitettuja palveluiden edelleenmyyjiä.

Tästä syystä arvonlisäverolain 8 c §:ssä tarkoitettu käännetty arvonlisäverollisuus ei koske yhtiöillemme myytyjä rakentamispalveluja.

Arvonlisäverolain 8 C §:ssä tarkoitettuun asemaan liittyvän vakuutuksen voi tilata allekirjoituksella varustettuna sähköpostitse osoitteesta ostoreskontra@kojamo.fi.

Yritysnumeroomme 020 508 5000 soittaminen maksaa 8,4 senttiä/minuutti. Nauhoitamme kaikki puhelut asiakaspalvelumme laadun kehittämiseksi. Muihin yritysnumeroihimme (020 508 xxxx) soittaminen maksaa yrityshinnoittelun mukaisesti kotimaan lankapuhelimesta soitettaessa 8,35 senttiä/puhelu + 6,55 senttiä/minuutti ja matkapuhelimesta 8,35 senttiä/puhelu + 18,05 senttiä/minuutti.

Päivitetty 26.4.2024