Verkkolaskutus

Verkkolaskutuspalvelu on laskuttajalle ilmainen. Palveluun voi syöttää oman laskutusjärjestelmän tuottaman laskun tai vaihtoehtoisesti tallentaa ja tulostaa laskun suoraan ohjelmasta. Laskulle voi tallentaa myös liitteitä, joiden suositeltavin muoto on pdf. Liitteen nimessä ei saa olla erikoismerkkejä ja välilyönti korvataan alaviivalla.

Palvelu otetaan käyttöön rekisteröitymällä, jonka yhteydessä yrityksellesi luodaan verkkolaskuosoite.

Lue lisää:

Ohjeet palvelun käyttöön (pdf)

Kojamo-konsernissa on käytössä hankintajärjestelmä, josta tehdyn tilauksen tilausnumero tallennetaan tilausnumero -kenttään sekä sopimuslaskutusjärjestelmä, jonka sopimusnumero tallennetaan sopimusnumero -kenttään.

Laskua koskeva tarkempi informaatio annetaan Kommentti  ja/tai Ostajan viite -kenttään. Kiinteistöön kohdistuvassa laskussa on mainittava kohteen numero ja osoite, esim. 10291 Kirstintie 30 A 5.

Lue lisää:

Kojamon laskun syöttökenttien tarkempi ohjeistus (pdf)

Kysymyksiä?

Laskutuspalvelun käyttämiseen liittyvissä ongelmissa sinua auttaa Basware Oyj:n käyttötuki.

Muissa laskutukseen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Kojamoon sähköpostitse ostoreskontra@kojamo.fi tai puhelimitse 020 508 3332.

Yritysnumeroomme 020 508 5000 soittaminen maksaa 8,4 senttiä/minuutti. Nauhoitamme kaikki puhelut asiakaspalvelumme laadun kehittämiseksi. Muihin yritysnumeroihimme (020 508 xxxx) soittaminen maksaa yrityshinnoittelun mukaisesti kotimaan lankapuhelimesta soitettaessa 8,35 senttiä/puhelu + 7,02 senttiä/minuutti ja matkapuhelimesta 8,35 senttiä/puhelu + 17,17 senttiä/minuutti

Päivitetty 15.7.2020