Asukastarinat

Kojamo haluaa tarjota asukkailleen parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Siksi jokaisen Lumo-koti on erilainen.

Vuokra-asumisen edelläkävijänä tarjoamme mahdollisuuden lukuisiin palveluihin ja etuihin, jotta Lumo-asuminen olisi vaivatonta ja mukavaa.

Parhaiten Lumo-asumisesta osaavat tietysti kertoa omat asukkaamme. Heidän tarinoidensa myötä voi huomata, mitä oma Lumo-koti kullekin tarkoittaa.

Matkalaukkuelämää Lumo-kodissa Hernesaaressa

Maria Kivinen

Maria Kiviselle koti on paikka rentoutumiseen ja lepäämiseen silloin, kun työ tai vapaa-aika ei vie maailmalle. Siihen riittävät mainiosti 29,5 neliötä ja suuri sänky.

Yhteisöllisyyttä ja oman kodin rauhaa Keravalla

Jari Pyyn ja Antti Tuominen-Pyyn kaksio Keravan aseman kupeessa huokuu valoa ja iloisia muistoja. Vuonna 2018 kokonaan uusittu Lumo-koti taipuu sekä illanistujaisiin että rauhallisiin koti-iltoihin.

Muutto Lumo-kotiin ja vuokratakuurahoilla Balille

Károly Saittio ja Noora Pulkka viettivät tammikuun Balilla. Sen mahdollisti uuden kodin löytyminen Lumo-verkkokaupasta: entisen kodin vuokravakuus käytettiin lomailuun, kun Lumo-verkkokaupassa vakuutta ei tarvitse maksaa.

Helppo vaihto Lumo-kodista toiseen

Laura Lohi muutti uuteen Lumo-kotiinsa alkuvuodesta 2018. Muutto sujui näppärästi ja koti tuntui heti omalta. Modernissa töölöläisyksiössä häntä viehättävät valo, sijainti ja sisustuksen korkea laatu.

Päivitetty 7.5.2020