Palvelut

Digitaaliset palvelumme mahdollistavat asumisen asioiden ketterän hoitamisen, ja monipuoliset asumisen palvelut tekevät Lumo-kodista helposti parhaan kodin.

Digitaaliset palvelut

Kehitämme jatkuvasti digitaalisia palveluitamme, jotta asiointi kanssamme olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.

Lumo-verkkokaupassa asiakkaat voivat tutustua koko asuntokantaamme ja vuokrata itselleen sopivimman kodin. Asunnon vuokraus onnistuu siis joustavasti myös aukioloaikojemme ulkopuolella paikkariippumattomasti. Verkkokaupassa tehdyistä vuokrauksista ei peritä vuokravakuutta, ja palvelu sisältää tyytyväisyystakuun.

My Lumo on Lumo-asukkaan verkkopalvelu, jonka kautta asukas saa ketterästi hoidettua kaikki asumiseensa liittyvät asiat. My Lumo -palvelun kautta asukkaat saavat vuokraansa sisältyvät Lumo-palvelut käyttöön sekä ostettua lisäpalveluita Lumo-asukkaan hinnoin. Palvelun kautta asukkaamme myös tavoittavat meidät parhaiten.

Elämää helpottavat asumisen palvelut

Asukkaidemme käytössä on erilaisia elämää helpottavia asumisen palveluita. Lumo-palveluvalikoimaan kuuluu muun muassa erilaisia muuttopalveluita ja kestävää liikkumista tukevia yhteiskäyttökulkupelejä. Vuokraan sisältyvää nopeaa internetyhteyttä unohtamatta.

Tutustu Lumo-palveluihin

Omannäköinen koti

Lumo-kodissa elät vastuullisesti

Muuttoa helpottavat palvelut

Katso koko Lumo-palveluvalikoima

Päivitetty 5.3.2024