Palvelut

Tarjoamme asiakkaillemme parempaa kaupunkiasumista. Monipuoliset asumisen palvelut tekevät Lumo-kodista ainutlaatuisen asumisratkaisun.

Joustavat digitaaliset palvelut

Haluamme palvella asiakkaitamme yhä paremmin ja helpottaa asumisen arkea. Kehitämmekin jatkuvasti digitaalisia palveluita, jotta asiointi kanssamme olisi mahdollisimman vaivatonta.

Lumo-verkkokaupassa vapaana olevan kodin voi vuokrata heti. Lisäksi Lumo.fin kautta asiakas voi tutustua koko asuntokantaamme. Näin asunnon vuokraus- ja sopimusasiat voi hoitaa joustavasti aukioloaikojen ulkopuolella tai toiselta paikkakunnalta. Verkkokaupassa tehdyistä vuokrauksista ei peritä vakuutta, ja palvelu sisältää tyytyväisyystakuun.

My Lumo on Lumo-asukkaan verkkosovellus, josta Lumo-asukas voi varata ja ostaa palveluita sekä maksaa vuokran myös mobiililaitteella. My Lumo otetaan käyttöön vuoden 2019 alusta alkaen asteittain kaikille Kojamon asukkaille.

Arkea helpottavat asumisen palvelut

Digitaalisten kanavien kautta Lumo-asukkaat saavat käyttöönsä myös erilaisia asukasetuja ja asumisen palveluita, jotka tekevät arjesta asteen vaivattomampaa. Valikoimaan kuuluu esimerkiksi siivous- ja muuttopalveluita, asennusapua, asukastapahtumia ja yhteiskäyttökulkupelejä.

Päivitetty 30.6.2021