Palvelualusta ja kehitystyö

Haluamme tarjota asukkaillemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Innovaatio- ja palvelualustallamme Kojamo, asukkaat ja yhteistyökumppanit voivat pilotoida ja kehittää asumisen palveluja yhdessä.

Tuotamme asuntoihimme liittyviä palveluja sekä itse että yhdessä kumppaniemme kanssa. Palvelujen kehittämistä varten olemme luoneet palvelu- ja innovaatioalustan, jonka kautta myös asukkaat pääsevät osallistumaan.

Palvelu- ja Innovaatioalusta
Kojamon palvelu- ja Innovaatioalusta

Kehitämme alustaamme niin, että kiinteistöt ja niihin liittyvät tekniikka, tietojärjestelmät ja asukkaillemme tarjottavat palvelut olisivat entistä paremmin yhdistettävissä toisiinsa. Tavoitteemme on entistä tiiviimpi yhteistyö kumppaniemme kanssa uusien palvelujen kehittämisessä.

Yhteiskehittelyllä luotuja palveluja ovat esimerkiksi Lassila-Tikanojan kanssa kehitetyt Avainkuriiri- ja Helpponouto-palvelut, joita pilotoidaan Helsingissä ja Vantaalla.

My Lumo tuo palvelut myös mobiiliin

Osa palvelu- ja innovaatioalustaamme on My Lumo -verkkosovellus, jolla Lumo-asukas voi varata ja ostaa palveluita sekä maksaa vuokran.

My Lumo sujuvoittaa asukkaiden arkea digitaalisilla palveluilla. Asukas voi esimerkiksi tehdä vikailmoituksen ja maksaa vuokran helposti ja nopeasti mobiililaitteella. Jatkossa palvelun kautta voi myös ostaa kotiin toimitettavia palveluita, kuten siivous- ja ruokapalveluja, tai varata yhteisiä kerho- tai etätyötiloja ja tilata niihin palveluja.

Päivitetty 18.6.2019