Tule kesäksi Kojamolle – rakentamaan parempaa kaupunkiasumista kanssamme!

Tarjoamme mahtavan kesätyöpaikan 50 paremman kaupunkiasumisen rakentajalle. Odotamme kesätyöntekijöiltämme ennen kaikkea arvojemme mukaista toimintaa; iloa palvella, hinkua onnistua ja rohkeutta uudistaa.

Kojamon kesätöiden hakuaika on 14.1.-29.2.2020 ja töitä on tarjolla Kojamon pääkonttorilla Helsingissä ja Lumo-kotikeskuksissa; Hämeenlinnassa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Oulussa, Jyväskylässä, Tampereella, Turussa ja Kuopiossa.

Kojamo työnantajana

Kojamo on vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Haluamme olla mukana luomassa parempaa kaupunkiasumista kaikille.

Meille asiakkaan kokemus on ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta, meillä on ilo palvella, hinku onnistua ja rohkeus uudistaa. Olemme palkittu ja vastuullinen työnantaja. Tutustu meihin työnantajana tarkemmin osoitteessa kojamo.fi/tyopaikka

Kojamon kesätyöt 2020

Tarjolla on 50 kesätyöpaikkaa eri puolilta taloa ja Suomea. Tarjoamme työtä, jossa pääset kehittämään sekä omaa osaamistasi että yrityksemme toimintaa. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työsi tueksi lupaamme innostavan ilmapiirin lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen.

Tarjoamme sinulle

  • määräaikaisen kokoaikaisen kesätyön vakaan työnantajan palveluksessa
  • hyvän perehdytyksen ja taitavan tiimin tuen
  • mahdollisuuden kehittää ja kehittyä
  • osaavan esimiehen ja mahtavat kollegat

Toivomme sinulta

  • vähintään 18 vuoden ikää
  • reipasta työskentelyotetta sekä hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja
  • mielellään aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

Tutustu lisäksi tehtäväkohtaisiin vaatimuksiin

Kesätöiden haku

Tutustu oheisiin toimenkuviin tarkemmin ja jätä hakemuksesi 29.2.2020 mennessä. Jätäthän jokaiseen sinua kiinnostavaan tehtävään oman erillisen hakemuksen.

Haastattelut aloitetaan viimeistään hakuajan loputtua ja valinnat tehdään huhtikuun puoleenväliin mennessä. Ilmoitamme jokaiselle hakijalle valintaprosessin etenemisestä erikseen.

Työt alkavat pääsääntöisesti touko-kesäkuun aikana ja jatkuvat elo-syyskuulle. Tarkemmasta ajanjaksosta kerrotaan ja neuvotellaan haastattelussa. Voit esittää toiveesi myös työhakemuksella.

Lisätietoja

Tehtäväkohtaisia lisätietoja saat rekrytoivalta esimieheltä (kts. tehtäväkohtaiset ilmoitukset) ja yleiset kysymykset kesätyöpaikkojen hakuun liittyen kannattaa osoittaa HR-tiimille: rekry@kojamo.fi

Suosittelemme tutustumaan myös Kojamon kesäduunit 2020 -ryhmään Facebookissa ja Kojamon arjen sankareihin Instagramissa. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi sosiaalisen median eri kanavista.

Kesätyö Kojamossa

Meille on kunnia-asia tarjota kesätyöntekijöille mielekästä työtä. Haluamme olla esimerkillinen, kilpailukykyinen ja vastuullinen työnantaja myös kesätyöntekijöille.

Kesätyöntekijät tuovat meille uutta virtaa ajatteluun, tietoihin ja taitoihin. Palkkaamme vuosittain kesätyöntekijöitä eri puolille Suomea erilaisiin myynnin, asiakaspalvelun ja taloushallinnon tehtäviin.

Kesätyöntekijämme ovat viihtyneet meillä hyvin ja kiitelleet muun muassa lämminhenkistä työilmapiiriä ja mahdollisuutta vaikuttaa omaan työhönsä.

Kiinnostuitko? Lue lisää kesätyöntekijöiden ajatuksista:

Kojamo on Vastuullinen kesäduuni -kampanjan pääyhteistyökumppani. Olemme sitoutuneet kampanjan kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka ovat hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja työtodistus.

Kesätyönantajana meidät on palkittu Vastuullinen kesäduuni -kilpailussa jo useampana vuonna.

Työpaikat, HR

Päivitetty 16.1.2020