Vastuu liiketoiminnassa

Olemme pitkäjänteisesti toimiva, luotettava asuntosijoitusyhtiö, joka kehittää vuokra-asumista aktiivisesti. Kuuntelemme asiakkaitamme ja kehitämme kestäviä asumisen palveluita, joista yhteiskäyttöauto-konsepti on hyvä esimerkki.

Toimintamme perustuu monipuolisen, vaivattoman ja hyvän vuokra-asumisen tarjoamiseen. Luomme toiminnallamme arvoa kaikille sidosryhmillemme.

Toimintaamme ohjaavat yhtiön arvot ja toimintaperiaatteet, joita ovat hyvä hallintotapa, eettiset periaatteet, henkilöstö- ja tietoturvapolitiikka, hankintaohjeet ja hyvä vuokratapa. Uudistamme vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa kehittäen uudenlaisia koteja ja palveluita. Ratkaisut edistävät työperäistä muuttoa kaupungistuvassa Suomessa, lisäävät hyvinvointia ja säästävät ympäristöä.

Tutkimme tulevaisuuden kestävän asumisen trendejä, työskentelemme palvelusuuntautuneesti asiakkaan hyvän asumisen puolesta ja kasvatamme vuokra-asuntojen määrää. Laaja ja monipuolinen vuokra-asuntotarjonta sekä riittävä laadukkaan uudistuotannon määrä parantavat asunnon etsijän asemaa ja lisäävät valinnan vapautta.

Haluamme toimia vastuullisesti ilmaston, ympäristön, asukkaiden ja henkilöstön näkökulmasta. Näin toimien edistämme samalla kannattavaa taloutta, jonka avulla kasvatamme pitkäjänteisesti omaa tarjontaamme.