Sijoittajat

Tervetuloa Kojamon sijoittajasivuille! Näillä sivuilla pyrimme tarjoamaan ajankohtaista ja kattavaa tietoa Kojamosta sijoituskohteena.

Asuntosijoitusyhtiö Kojamo Oyj tarjoaa vuokra-asuntoja ja asumisen palveluita Suomen kasvukeskuksissa. Yhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.

Luomme parempaa kaupunkiasumista keskiössä pyrkimys parhaan asiakaskokemuksen tuottamiseen, sekä osaava, energinen henkilöstö ja kestävä kehitys. Tavoitteena on luoda vuokra-asumiseen lisää tarjontaa ja uusia palveluratkaisuja helpottaen vuokra-asuntojen saamista ja niissä asumista.

Toimintamme keskittyy seitsemään Suomen kasvukeskukseen ja Lumo-brändimme on ottanut vahvan aseman markkinassa.

Kojamo-konsernin sijoittajaviestinnän keskeisiä periaatteita ovat johdonmukaisuus, tasapuolisuus, oikea-aikaisuus, todenmukaisuus ja ymmärrettävyys. Yhtiö pyrkii ylläpitämään sidosryhmiensä luottamusta. Tiedonanto perustuu säännölliseen ja jatkuvaan tiedonantovelvollisuuteen.

Viimeisin tulosraportti

Kojamo Oyj tilinpäätös 1.1.–31.12.2018
Kojamo Oyj tilinpäätös 1.1.–31.12.2018 esitys

Kojamo Oyj:n tilinpäätöstiedote 2018 julkaistaan torstaina 14.2.2019 noin klo 8.00. Kojamo julkaisee samana päivänä myös tilinpäätöksen ja hallituksen toimintakertomuksen sekä selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä ja palkka- ja palkkioselvityksen vuodelta 2018.
Tietoa tiedotustilaisuudesta ja webcast-lähetyksestä.

Aikaisemmat raportit

Seuraavat tapahtumat

Uusimmat taloudelliset raportit

© Copyright - Kojamo-konserni