Yhtiökokous

Yhtiökokous 2024

Kojamo Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan osallistumaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään torstaina 14.3.2024 klo 10.00 Pikku-Finlandiassa osoitteessa Karamzininranta 4, Helsinki. Kokoukseen ilmoittautuneiden vastaanotto ja äänestyslippujen jakaminen aloitetaan kokouspaikalla klo 9.00. Osakkeenomistajilla ja näiden asiamiehillä on myös mahdollisuus käyttää äänioikeutta äänestämällä ennakkoon.

Ilmoittautumaan pääset alla olevasta linkistä. Ilmoittautuminen ja ennakkoäänestys päättyvät 6.3.2024 klo 16.00.

Tärkeitä päivämääriä

TapahtumaAika
Ilmoittautuminen ja ennakkoäänestys alkavat16.2.2024 klo 9
Täsmäytyspäivä4.3.2024
Ilmoittautuminen ja ennakkoäänestys päättyvät6.3.2024 klo 16
Yhtiökokous14.3.2024 klo 10
Pöytäkirja nähtävillä yhtiön internetsivuilla viimeistään28.3.2024

Tiedotteet ja materiaalit

Yhtiökokouskutsu 15.2.2024
Esityslista
Hallituksen ehdotukset
Pörssitiedote Kojamon osakkeenomistajien nimitystoimikunnan ehdotuksista varsinaiselle yhtiökokoukselle, 18.12.2023
Tilinpäätös ja hallituksen toimintakertomus (PDF)
Tilinpäätös ja hallituksen toimintakertomus (ZIP)
Palkitsemispolitiikka
Palkitsemisraportti 2023
Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä 2023
Uuden jäsenehdokkaan Veronica Lindholmin CV
Ilmoittautumis- ja ennakkoäänestyslomake
Valtakirja ja äänestysohjeet
Tietosuojaseloste, Yhtiökokous

Ohjeet kokouksen etäseurantaan

Etäyhteys yhtiökokoukseen toteutetaan Inderes Oyj:n virtuaalisen yhtiökokouspalvelun kautta Videosync-alustalla, joka sisältää video- ja ääniyhteyden yhtiökokoukseen. Etäyhteyden käyttäminen ei vaadi maksullisia ohjelmistoja tai latauksia. Osallistuminen vaatii internetyhteyden lisäksi tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin, jossa on äänentoistoa varten kaiuttimet tai kuulokkeet. Osallistumiseen suositellaan käytettäväksi jotakin seuraavista selaimista: Chrome, Firefox, Edge, Safari tai Opera.


Seurantalinkki ja salasana etäseurantaan lähetetään sähköpostilla ja/tai tekstiviestinä ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen ja/tai matkapuhelinnumeroon kaikille yhtiökokoukseen ilmoittautuneille viimeistään yhtiökokousta edeltävänä päivänä. Kokousjärjestelmään on suositeltavaa kirjautua jo hyvissä ajoin ennen kokouksen alkamisajankohtaa.


Tarkemmat tiedot yhtiökokouspalvelusta, lisäohjeet asiamiehelle tämän edustaessa useampaa osakkeenomistajaa, palveluntarjoajan yhteystiedot ja ohjeet mahdollisten häiriötilanteiden varalle löytyvät osoitteesta https://vagm.fi/support sekä linkki tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin ja verkkoyhteyden yhteensopivuuden testaamiseen löytyy osoitteesta https://demo.videosync.fi/agm-compatibility?language=fi. On suositeltavaa, että tarkempiin osallistumisohjeisiin tutustutaan ennen yhtiökokouksen alkamista.

Päivitetty 19.2.2024