Vastuullinen työnantaja

Olemme tunnettu dynaamisesta ja tuloksellisesta yrityskulttuurista, ja vastuullisuus on osa jokaisen kojamolaisen työtä. Haluamme tarjota työntekijöillemme ensiluokkaisen työntekijäkokemuksen, joka muodostuu työhyvinvoinnista, yhteen hiileen puhaltamisesta, tuloksellisesta tekemisestä, arvojen mukaisesta johtamisesta ja alan parhaasta osaamisesta.

Osaavin henkilöstö ja energinen työpaikka on myös yksi vastuullisuusohjelmamme neljästä painopisteestä, jonka toteutumiselle olemme määritelleet konkreettiset tavoitteet.

Meille on tärkeää, että jokainen kojamolainen ymmärtää oman työnsä merkityksen. Parempaa kaupunkiasumista luodaan yhdessä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Tavoitteemme on, että jokainen kojamolainen viihtyy työssään ja voi olla ylpeä työnsä tuloksista. Uskomme, että töissä saa myös olla hauskaa!

Arvostamme työntekijöitämme ja annamme tunnustusta hyvin tehdystä työstä. Autamme toisiamme onnistumaan ja iloitsemme yhdessä saavutuksistamme. Rohkaisemme henkilöstöä tuomaan kehitysideoita aktiivisesti esiin. Tuemme henkilökunnan kehittymistä tarjoamalla erilaisia koulutuksia ja osaamisen kehittämisen polkuja.

Yrityskulttuurimme näkyy myös henkilöstötyömme saavutuksissa. Vuonna 2019 saimme Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen jo kolmatta kertaa peräkkäin. Kesätyönantajana meidät on palkittu Vastuullinen kesäduuni -kilpailussa useampana vuonna.

Päivitetty 10.11.2023