Case: Asumisen ammattilaiset

06.09.2017
TYÖPAIKKA

Siivoustyön tarkastaja auttaa asumisen arjessa

Siivoustyön tarkastaja Leena Väyrynen kertoo Kojamon olevan työpaikkana innovatiivinen ja kaikin puolin erinomainen. #HyväMe-yhteishenki kukoistaa eri yksiköiden välillä: hän kehuu erityisesti erinomaista yhteishenkeä, joka vallitsee elinkaarihallinnon ylläpitoyksikössä. Hänen mielestään hyvä yhteishenki on voimaannuttava asia: vitsit lentävät ja nauru raikuu, juuri sellainen työpaikka, minne tulee positiivisella ja reippaalla mielellä joka päivä. Kaikki tulevat toimeen keskenään, ja yhteydenpito muihin yksiköihin luonnistuu loistavasti.

– Olen itse todella vähän toimistolla paikalla työni itsenäisyyden vuoksi, mutta silti on todella hyvät välit työkavereiden kanssa niin minulla kuin heillä keskenään. Työkaverit ottavat sinut mukaan ryhmään, eikä kenenkään tarvitse olla ulkopuolinen. Jotta töissä viihtyy, tulee olla sellainen olo, että sinut hyväksytään juuri sellaisena kuin sinä olet.

Siivoustyön tarkastajaksi Kojamoon ystävän vinkkauksella

Leena toimii Kojamossa siivoustyön tarkastajana. Hän on koulutukseltaan siivousteknikko sekä suorittanut myös johtamistaidon erityisammattitutkinnon. Suurperheen äiti asuu kahden kotona asuvan lapsensa kanssa Tuusulassa. Kolme muuta ovat jo lähteneet maailmalle.

Leena on tullut Kojamolle Vantaan Energialta ja ollut reilu kolme vuotta talossa. Hän on ollut paljon erilaisissa julkishallinnon ja yksityisen puolen yrityksissä töissä siivouspalveluesimiehenä, ja alalla työskennellyt jo vuodesta 1984 lähtien. Leenalta löytyy siis vankkaa osaamista ja tietotaitoa.

– Kolehmaisen Mikko vinkkasi minulle tämän paikan ja sanoi, että tämä voisi olla sinun juttusi. Työtehtävä vaikutti mielenkiintoiselta, ja niin minä sitten hain tänne töihin ja pääsin. Olen tykännyt olla yrityksessä töissä, ja niitä töitä kyllä riittää!

Palveluesimiesten kanssa kiinteistökierroksilla

– Työnkuvani tällä hetkellä on sitä, että kierrän kiinteistöjä pääasiassa palveluesimiesten kanssa täällä pääkaupunkiseudulla pari kertaa kuukaudessa. Kaikki keikat merkataan järjestelmään. Reagointikyky tällä hetkellä siivouspalveluesimiehillä on todella hyvä, ja he saavat sovitut keikat hoidettua todella nopeasti.

Kiva olla avuksi!

Leenaa motivoi työssään haasteellisuus ja se, että hän saa olla asiakkaiden kanssa tekemisissä, niin palveluntuottajien kuin asukkaidenkin. Joka päivä on erilainen, joka tuo vaihtuvuutta työhön.

– Teen todella itsenäistä työtä, sillä olen ainut asiantuntija talossa. Pääpaino kiinteistöissä on täällä pääkaupunkiseudulla, mutta olen käynyt katsomassa myös ihan Oulua myöden eri kiinteistöissä. Olen saanut positiivista palautetta siitä, että tästä työstä on suurta hyötyä. Kiva olla avuksi!

Kojamo Oyj tarjoaa vuokra-asuntoja ja asumisen palveluita Suomen kasvukeskuksissa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.