Vastuullinen vuokranantaja ja tyytyväiset asiakkaat

Paras asiakaskokemus syntyy monipuolisista asumisen ratkaisuista, kattavista palveluista sekä vaivattomasta asioinnista. Olemme luotettava vuokranantaja, joka on sitoutunut kehittämään vuokra-asumista pitkäjänteisesti. Lumo-brändi ja asumisen palvelut näyttävät suuntaa vuokra-asumisessa.

Parhaan asumisen asiakaskokemus tarkoittaa meille koteja, joissa vastuullisuus, kestävä elämäntapa ja asumisviihtyvyys kohtaavat. Parhaan asiakaskokemuksen luominen on keskeinen osa strategiaamme, ja asiakastyytyväisyys sekä asiakkaiden tarpeiden ymmärrys on tärkeä toimintaamme ohjaava tekijä.

Vaivatonta asumista arkea helpottavilla ratkaisuilla

Vastuullisuus näkyy Lumo-asukkaidemme arjessa monella tavalla. Olemme tehneet asumisen ja elämäntavan kestävyyden parantamisen asukkaillemme helpoksi panostamalla asumisen palveluihin. Rakennamme kaikki Lumo-kodit hyvien julkisten kulkuyhteyksien ja monipuolisten palveluiden äärelle.

Kodin sijainti mahdollistaa vastuullisemmat elämäntavat, joita haluamme tukea mm. tarjoamalla asukkaidemme käyttöön yhteiskäyttöautoja ja pyöriä. Olemme myös tuoneet pakettiautomaatteja Lumo-taloihin, lanseeranneet hiilijalanjälkitestin sekä lisänneet palveluvalikoimaamme mahdollisuuden nollata lämmityksen hiilijalanjälki. Lue lisää asumista helpottavista ja kestävää elämäntapaa tukevista palveluistamme.

Päivitetty 6.3.2024