Takaisin arkistosivulle
21.3.2022 | Sidosryhmäuutiskirjeet

Sidosryhmäuutiskirje maaliskuu 2022

Kasvukeskukset ovat houkuttelevia työ- ja opiskelupaikkoja myös tulevaisuudessa

Julkaisimme maaliskuun alussa vuosikertomuksemme sisältäen vastuullisuusraportin vuodelta 2021. Vuosikertomuksestamme näkee, että olemme edenneet vakaasti strategiamme toteuttamisessa ja onnistuneet luomaan kannattavaa kasvua haastavista olosuhteista huolimatta. 

Uskomme vahvasti, että koronapandemian vaikutus markkinaan on tilapäinen ja että muuttoliike elpyy pandemian väistyttyä. Uskomme kasvukeskusten olevan houkuttelevia työ- ja opiskelupaikkoja myös tulevaisuudessa, ja Lumo-kotien palveluineen tarjoavan asiakkaillemme ainutlaatuisen asumiskokemuksen. 

Investointimme tulevaisuuden kasvuun jatkuvat suunnitelmiemme mukaan. Viimeisimpänä olemme käynnistäneet ensimmäisen Metropolia-kiinteistökehityskokonaisuuteen kuuluvan hankkeen Helsingin Bulevardi 31:en. Tulevina vuosina Metropolia-kokonaisuus luo meille jopa 1 000 uutta asuntoa keskeisille sijainneille Helsingissä.

Samaan aikaan tilanne Ukrainassa koskettaa meitä kaikkia. Olemme tarjonneet apuamme ukrainalaisille pakolaisille ja toivomme tilanteen Ukrainassa rauhoittuvan pian.

Jani Nieminen
toimitusjohtaja
Kojamo Oyj
 

Kojamo on tarjonnut apuaan ukrainalaisten hätämajoitukseen

Kojamo on tarjonnut ukrainalaisille pakolaisille hätämajoitusta Kojamon omistamasta kiinteistökannasta. Selvitystyötä tehdään yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa sopivan toteutustavan löytämiseksi. Ratkaisumallin pohdintaan kytkeytyy yhteistyö Maahanmuuttoviraston kanssa.

Lue lisää: https://kojamo.fi/uutiset-ja-tiedotteet/kojamo-on-tarjonnut-apuaan-ukrainalaisten-hatamajoitukseen
 

Kojamon vuosikertomus ja vastuullisuusraportti 2021

Kojamo on julkaissut vuosikertomuksensa vuodelta 2021 sisältäen yrityksen vastuullisuusraportin. Vuosikertomus tarjoaa tietoa Kojamon liiketoiminnasta, toimintaympäristöstä sekä strategian ja vastuullisuustyön etenemisestä kuluneelta vuodelta.

Lue lisää: https://kojamo.fi/vuosikertomus-2021

Premium-vuokra-asuntoja Bulevardille

Helsingin Bulevardilla sijaitsevan Uuden ja vanhan kemian tilat muutetaan asumistarkoitukseen. Vanhan teknillisen korkeakoulun kemian laboratorio- ja opetustiloihin valmistuu syksyllä 2023 yhteensä 77 premium-tason Lumo-vuokra-asuntoa. Bulevardi 31:sen kodit sopivat erityisesti kaupunkilaisille, jotka arvostavat elämisen laatua ja vaivattomuutta.

Lue lisää: https://kojamo.fi/uutiset-ja-tiedotteet/lumo-kodit-oy-sopi-uuden-ja-vanhan-kemian-rakentamisesta-premium-vuokra-asunnoiksi-helsingin-bulevardilla
 

Lue lisää

3.6.2022 | Sidosryhmäuutiskirjeet

Sidosryhmäuutiskirje kesäkuu 2022

21.3.2022 | Sidosryhmäuutiskirjeet

Sidosryhmäuutiskirje maaliskuu 2022

14.12.2021 | Sidosryhmäuutiskirjeet

Sidosryhmäuutiskirje joulukuu 2021

3.9.2021 | Sidosryhmäuutiskirjeet

Sidosryhmäuutiskirje syyskuu 2021

31.5.2021 | Sidosryhmäuutiskirjeet

Sidosryhmäuutiskirje toukokuu 2021