Takaisin arkistosivulle
14.12.2021 | Sidosryhmäuutiskirjeet

Sidosryhmäuutiskirje joulukuu 2021

Kiinteistöhankkeemme etenevät hyvin ja sijaitsevat kokonaan Helsingin seudulla

Olemme hyvissä asemissa vastaamaan kysynnän elpymiseen ja uskomme kaupungistumisen jatkuvan ennusteiden mukaisesti pandemian jälkeen. 

Keskitymme luomaan pitkäjänteistä kasvua sinne, mihin kysyntä tulevaisuudessa keskittyy. Portfoliomme 36 484 asuntoa sijaitsevat Suomen suurimmissa kaupungeissa. Lisäksi vahva hankeputkemme sijaitsee kokonaan Helsingin seudulla. 

Etenemme hyvin kehityshankkeissamme. Ensimmäiset Metropolia-kiinteistökehityskokonaisuuden kohteet ovat menossa kilpailutukseen vielä tämän vuoden aikana. Odotamme myös loppujen kohteiden kaavoituksen valmistuvan vuosien 2021–2022 aikana. 

Erityisen iloisia olemme siitä, että Helsingin kaupunginvaltuusto hyväksyi 8.12.2021 kokouksessaan Kottarainen-korttelin asemakaavan muutoksen. Kottarainen-kortteli Eerikinkadun, Albertinkadun ja Kalevankadun kulmassa muutetaan aikanaan asuin-, liike- ja toimitilakäyttöön.

Investointimme ovat vuoden aikana edenneet strategisten tavoitteidemme mukaisesti. Rakennuskustannusten voimakas nousu markkinoilla ei ole merkittävästi vaikuttanut meihin, sillä urakkasopimuksemme on tehty kiintein hinnoin. Vuoden aikana on valmistunut jo noin 800 asuntoa.

Tänä jouluna lahjoitamme viimevuotiseen tapaan stipendejä asukkaidemme lasten harrastuksiin.

Oikein hyvää ja rauhallista joulua!

Jani Nieminen
toimitusjohtaja
Kojamo Oyj
 

Sähköauton lataus -palvelu osaksi Lumo-palveluportfoliota

Lumo-kodit vastaavat sähkö- ja hybridiautojen latausmahdollisuuden kysyntään tarjoamalla asukkailleen sähköauton latauspalvelun: https://kojamo.fi/uutiset-ja-tiedotteet/sahkoauton-lataus-palvelu-osaksi-lumo-palveluportfoliota/

Yhteiskäyttöauto palveluna helpottaa Lumo-asukkaan elämää

Yhteiskäyttöauto, pyörä ja hyvät julkiset yhteydet helpottavat ulkomailta Suomeen muuttaneen Lumo-asukkaan arkea: https://lumo.fi/lumo-elamaa/yhteiskayttoauto-pyora-ja-hyvat-julkiset-yhteydet-naita-ulkomailta-suomeen-muuttanut-pianisti-hehkuttaa

Lumo One – elämyksellisyyttä ja vaivattomuutta pilvenpiirtäjässä

Suomen ensimmäisen vuokra-asumisen pilvenpiirtäjän, Kalasataman Lumo One:n 291 asuntoa asettuu 31 kerrokseen. Kaupunki- ja merinäköalat ovat huimat – kirkkaalla säällä voi nähdä jopa 41 kilometrin päähän. 

Lumo One tarjoaa asumisen mukavuutta ja elämää helpottavia palveluita, kuten siivous- ja liikuntapalveluita. Asukkaiden yhteiset lounge-tilat, saunat ja hulppea terassi lisäävät asumisen elämyksellisyyttä: https://lumo.fi/talot/Helsinki/Tyopajankatu-17-A
 

Lue lisää

3.6.2022 | Sidosryhmäuutiskirjeet

Sidosryhmäuutiskirje kesäkuu 2022

21.3.2022 | Sidosryhmäuutiskirjeet

Sidosryhmäuutiskirje maaliskuu 2022

14.12.2021 | Sidosryhmäuutiskirjeet

Sidosryhmäuutiskirje joulukuu 2021

3.9.2021 | Sidosryhmäuutiskirjeet

Sidosryhmäuutiskirje syyskuu 2021

31.5.2021 | Sidosryhmäuutiskirjeet

Sidosryhmäuutiskirje toukokuu 2021