Takaisin arkistosivulle
4.3.2021 | Sidosryhmäuutiskirjeet

Sidosryhmäuutiskirje maaliskuu 2021

Rakenteilla 2 600 asuntoa

Kojamolla on rakenteilla 2 600 asuntoa keskeisillä sijainneilla Helsingin seudulla hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden lähellä. 

Investoimme Suomen kasvaviin kaupunkeihin markkinaehtoisia vuokra-asuntoja. Viimeksi kuluneen viiden vuoden aikana Kojamo on investoinut noin 2 miljardia asuntotuotantoon Suomessa. Arvioimme, että vuonna 2021 investoinnit kehityshankkeisiimme tulevat olemaan noin 370–420 miljoonaa euroa. 

Arvioiden mukaan Suomeen pitää rakentaa 35 000 asuntoa vuosittain, jotta kaupungistumisen ja kotitalouksien pienentymisestä johtuvaan asuntotarpeeseen voidaan vastata. Kaavoittamalla riittävästi tonttimaata asuntorakentamiseen asuntotuotanto vauhdittuisi ja vastaisi paremmin kysyntään myös tulevaisuudessa. 

Tutustu tuoreeseen vuosikertomukseemme 2020: https://kojamo.fi/vuosikertomus-2020

 

Sitoudumme kiinteistöjemme hiilineutraaliin energiankäyttöön vuoteen 2030 mennessä

Vastuullisuustyömme edistyi vuonna 2020 merkittävästi, ja julkistimme joulukuussa vastuullisuusohjelmamme. Vastuullisuusohjelmamme perustuu Kojamon strategiaan ja missioon luoda parempaa kaupunkiasumista. 

Olemme vastuullisuusohjelmallamme sitoutuneet YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin ja kiinteistöjemme hiilineutraaliin energiankäyttöön vuoteen 2030 mennessä. 

”Olemme luoneet uudessa vastuullisuusohjelmassamme tavoitteet energiatehokkuudelle ja käytön aikaisen energiankulutuksen pienenemiselle. Keskitymme jatkossa myös yhä vahvemmin vähähiiliseen rakennuttamiseen ja rakennusmateriaalien hiilijalanjäljen pienentämiseen”, sanoo Kojamon vastuullisuuspäällikkö Hannamari Koivula.

Lue lisää: https://kojamo.fi/artikkelit/vastuullisuus-vaikuttaa-yha-vahvemmin-investointipaatoksiin

Tutustu vastuullisuusraporttiimme, joka löytyy osana vuosikertomusta.

Tutustu vastuullisuusohjelmaamme: https://kojamo.fi/vastuullisuusohjelma/

 

Palvelut tekevät elämästä vaivatonta

Haluamme luoda asukkaillemme turvallisia ja viihtyisiä koteja, jotka tarjoavat yhteisöllisyyttä, vastuullista asumista sekä elämää helpottavia palveluita. Yhteistyö asiakkaidemme kanssa on keskeistä paremman kaupunkiasumisen luomisessa. 

Kiinnostus asumiseen liittyviä elämää helpottavia palveluita kohtaan on selvästi kasvanut. Esimerkiksi palveluidemme katselukerrat asukkaiden My Lumo -verkkosovelluksessa ja verkkosivuillamme ovat vuoden aikana kaksinkertaistuneet. 

Yhteiskäyttöautojen käyttö on lisääntynyt entisestään. Kasvatamme yhteiskäyttöautojen määrää vuoden 2025 loppuun mennessä niin, että kaikissa kiinteistöissämme on mahdollisuus yhteiskäyttökulkuneuvoon. Kehitämme jatkuvasti myös uusia palveluita asukkaittemme kanssa.

Lue lisää tavoistamme luoda parasta asiakaskokemusta: https://kojamo.fi/vuosikertomus-2020/

 

Hyvää kevättä!

Ystävällisin terveisin

Jani Nieminen
toimitusjohtaja
Kojamo Oyj
 

Lue lisää

3.6.2022 | Sidosryhmäuutiskirjeet

Sidosryhmäuutiskirje kesäkuu 2022

21.3.2022 | Sidosryhmäuutiskirjeet

Sidosryhmäuutiskirje maaliskuu 2022

14.12.2021 | Sidosryhmäuutiskirjeet

Sidosryhmäuutiskirje joulukuu 2021

3.9.2021 | Sidosryhmäuutiskirjeet

Sidosryhmäuutiskirje syyskuu 2021

31.5.2021 | Sidosryhmäuutiskirjeet

Sidosryhmäuutiskirje toukokuu 2021