Takaisin arkistosivulle
8.5.2020 | Blogit

Työlläni on konkreettinen ja pitkäaikainen vaikutus kaupunkikuvaan

Ville Raitio, Liiketoimintajohtaja, Omistaminen ja sijoittaminen

Kojamo on kiinteistösijoittamisen puolella merkittävä toimija, joka on kehittynyt huimasti viime vuosina ja tuonut markkinoille uutta. Meillä on voimakkaat kasvutavoitteet, joita toteutetaan uusien asuntojen ostoilla ja rakentamisella. Liiketoimintajohtajana vastaan omistamiseen ja sijoittamiseen liittyvistä asioista. Tiimini kanssa varmistamme, että kasvu toteutuu, ja että olemassa olevia kohteita hoidetaan järkevästi ja vuokrat ovat oikealla tasolla.

Asumisessa palvelujen merkitys korostuu jatkuvasti. Sijoittamisnäkökulman lisäksi olemmekin myös kuluttajarajapinnassa miettimässä ratkaisuja ja palveluita, jotka tuottavat kuluttajalle lisäarvoa. Mietimme, miten voisimme helpottaa asukkaidemme päivittäistä elämää. Työssäni kiinnostavinta onkin se, että pääsee miettimään asioita kahdesta eri näkökulmasta: sijoittamisen ja asumisen kannalta.

Työssäni kiinnostavinta onkin se, että pääsee miettimään asioita kahdesta eri näkökulmasta: sijoittamisen ja asumisen kannalta.

Päivän mittaan tulee jututettua useampaa kollegaa eri asiayhteyksissä. Teen tiiviisti töitä rakennuttamisen, investoinnin ja kiinteistöpalveluiden tiimien sekä asiakkuusorganisaation kanssa. Päivittäisessä työssäni minua motivoi aikaansaamisen ilo, joka tulee erityisesti siitä, kun saamme yhdessä isomman kokonaisuuden loksahtamaan paikoilleen. Onnistumiset tulevat tiimityöstä, mikä on ehdottomasti parasta.

Olen aina ollut, tavalla tai toisella, töissä kiinteistösijoittamisen parissa. Asuntosijoittaminen on kiinnostava toimiala ja Suomi mielenkiintoisessa vaiheessa, kun isot kaupungit kasvavat merkittävästi. Olemme mukana rakennuttamassa uusia asuntoja, joten pääsemme seuraamaan kasvua läheltä. Koen, että työlläni on konkreettinen ja pitkäaikainen vaikutus sekä kaupunkikuvaan että kaupunkilaisten ja asukkaidemme arkeen.

Ville Raitio

Liiketoimintajohtaja, Omistaminen ja sijoittaminen

Raitio on toiminut Kojamon omistuksista sekä sijoituksista vastaavana liiketoimintajohtajana vuodesta 2019.

Ota yhteyttä: ville.raitio@kojamo.fi