Takaisin arkistosivulle
20.3.2020 | Blogit

Sujuvaa arkea rakentamassa

Riina Linnas, isännöintipäällikkö, pääkaupunkiseutu

Arki pääkaupunkiseudun kotikeskuksen isännöintipäällikkönä on monipuolista, sillä omistamme alueella noin 20 000 asuntoa. Hoidamme tiimini kanssa asukkaiden arjen asioita, ja tavoitteenamme on luoda jokaiselle sujuva ja helppo arki. Koen tärkeäksi, että asukasta kuunnellaan ja arvostetaan kaikissa tilanteissa. Isännöitsijän työssä kohtaa elämän ilot ja surut.

Toiminnan kehittäminen on minulle tärkeää. Viime talvi oli erittäin luminen ja huollon näkökulmasta haastava. Siksi loimme Lumo-talkkareiden kanssa suunnitelman, jonka avulla uskon talvikunnossapidon tason parantuvan selkeästi. Samalla varmistimme, että esimerkiksi tuuraustilanteessa tieto on helposti löydettävissä, ja panostimme lumityökarttojen paikkansapitävyyteen. Suunnitelman avulla pystymme varmistamaan myös muiden huoltotöiden sujuvuuden erilaisissa tilanteissa. Varautumissuunnitelman on hyvä olla olemassa, vaikka nyt vähälumisena talvena tällä saralla onkin ollut vähemmän töitä.

Tästä keväästä näyttää tulevan hyvinkin poikkeuksellinen. Koronavirus vaikuttaa kaikkeen, myös asumiseen. Teemme isännöinnissä kaikkemme huolehtiaksemme sekä työntekijöidemme, asukkaidemme että yhteistyökumppaneidemme turvallisuudesta. Toimintaohjeistukset ovat menneet hetkellisesti uusiksi monelta osin, mutta uskon vahvasti, että kesää kohdin tilanne helpottuu ja arki palaa uomiinsa.

Ympäristöystävällisyys ja vastuullisuus ovat yhä suuremmassa roolissa huoltotöiden suunnittelussa. Mietimme jatkuvasti, kuinka voisimme tehdä asiat niiltä osin vielä paremmin.

Tulevana kesänä kokeilemme muutamien kohteiden vihertöissä ympäristöystävällisempää toimintatapaa, ja odotan kokeilua mielenkiinnolla. Tavoitteenamme on hiilidioksidipäästöjen lisäksi vähentää erilaisten kemikaalien käyttöä.

Työhöni kuuluu paljon arjen sujuvuuden ratkaisemista. Haluan saada meidän palvelu- ja kumppaniverkostomme toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Myös poikkeustilanteissa.

Tähän tulee asettamasi yhteystieto…