Takaisin arkistosivulle
5.6.2019 | Työntekijätarinat

Laaja-alaiset isännöitsijän työt palkitsevat

Kesätyöntekijänä aloittanut Riku kehottaa hakemaan Kojamoon töihin, jos haluaa rennon ilmapiirin, loistavat työkaverit sekä mahdollisuuden toteuttaa itseään.

Riku Rouvinen työskentelee Kojamossa isännöitsijänä. Rikun työhuone sijaitsee pääkaupunkiseudulla, ja hän toimii Helsingin pääkonttorilla. Riku on aiemmin toiminut sähköasentajana ja tällä hetkellä hän opiskelee sähköinsinööriksi töiden ohella.

– Olen jo pidemmän aikaa halunnut tehdä töitä myynnin ja asiakaspalvelun parissa. Tätä ei sähköasentajan työ oikein tarjonnut, Riku pohtii.

Riku näki Kojamon kesärekry-mainoksen pari vuotta takaperin ja ajatteli, että isännöitsijän työ olisi mahtava paikka päästä kokeilemaan asiakaspalvelua sekä myyntiä. Hän päätti siltä istumalta hakea paikkaa, sai haluamansa työn ja työskentelee Kojamon palkkalistoilla edelleen. Tällä hetkellä määräaikaisena opintojen ohella.

Isännöitsijän työ vaatii pelisilmää

Riku kertoo isännöitsijän työn olevan erittäin laaja-alainen.

-Isännöitsijän työtehtävät ovat todella monipuoliset: vastaamme muun muassa erilaisiin vikailmoituksiin ja autamme asukkaita arjen haasteissa sekä sisään ja poismuuton yhteydessä, Riku listaa.

Isännöitsijältä vaaditaan pelisilmää. Tässä työtehtävässä auttaa siis ihmistuntemus ja pieni kokemus tai suurempi kiinnostus asumisen haasteiden ratkomiseen.

– Isännöitsijän roolissa on tärkeää osata poimia vikailmoituksista oleellisin tieto ja tehdä näiden pohjalta oikeat ratkaisut, Riku kertoo.

Kojamossa viihtyy erittäin hyvin

Kojamo on Rikun mielestä todella mahtava paikka työskennellä. Parasta Rikun työssä on se, että se palkitsee todella paljon ja siitä tulee hyvä fiilis. Sen lisäksi työkaverit tekevät työstä erityisen mieluisan.

-Parasta tässä työssä on ehdottomasti työyhteisö. Meidän tiimissämme vallitsee todella rento fiilis, ja aina voit kysyä ja heittää hyvää läppää eri ihmisten kanssa, Riku nauraa.

Rikua motivoi onnistumisten kautta saadut kokemukset; jos on jokin hankala tapaus ja saa itse keksittyä ratkaisun haasteeseen ja pidettyä asiakkaan tyytyväisenä.

– Tämä ei ole liukuhihnatyötä, vaan jokainen case on ainutlaatuinen, Riku sanoo.

Vastuullisuutta ja rentoutta samassa paketissa

Itsekin kesätyöntekijänä aloittanut Riku kehottaa hakemaan Kojamoon töihin, jos haluaa rennon ilmapiirin, loistavat työkaverit sekä mahdollisuuden toteuttaa itseään.

– Voin suositella Kojamoa lämpimästi kaikille kesätöitä etsiville. Täällä pääsee tekemään vastuullista työtä rennolla meiningillä, Riku toteaa.

Kojamo Oyj tarjoaa vuokra-asuntoja ja asumisen palveluita Suomen kasvukeskuksissa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.