Takaisin arkistosivulle
15.8.2022 | Työntekijätarinat

Kojamon vuoden 2022 kesätyöntekijöiksi valikoitui ostoreskontran tehokaksikko

Kojamolla palkitaan vuosittain vuoden kesätyöntekijä. Tänä vuonna erityismaininnan ansaitsi kaksi ostoreskontranhoitajaa Kojamon arvojen mukaisesta toiminnasta ja esimerkillisestä tiimityöstä.

Vuoden kesätyöntekijöiksi valitut ostoreskontranhoitajat, Anna Gebel ja Gerli Viljak yllättyivät molemmat valinnasta, vaikka tunnustavat kyllä tiimityön kesän aikana olleen erinomaista.

Kojamon vuoden 2022 kesätyöntekijät Gerli Viljak ja Anna Gebel.

”Meillä on tosi hyvä tiimi! Kaikki on niin avoimia ja autetaan aina toisiamme. Voi kysyä matalalla kynnyksellä mitä vaan ja kaikkeen löytyy vastaus”, Anna kertoo.

Esihenkilönä toiminut ostoreskontrapäällikkö Sanna-Leena Peussa kertoo molempien, Annan ja Gerlin työskennelleen Kojamon arvojen mukaisesti sekä olleen tehokas työpari ja tärkeä osa tiimiä.

”Anna on ollut todella ahkera ja tehokas. Hän ymmärtää hyvin kokonaisuuksia, ja hänellä on ratkaisukeskeinen asenne ja rauhoittava olemus haastavissakin tilanteissa”, Sanna-Leena kertoo ja jatkaa:

”Gerlillä puolestaan on uskomaton kyky luoda ympärilleen positiivista energiaa, ja taitoa toimia luontevasti erilaisten ihmisten kanssa. Ratkaisukeskeinen asenne yhdistää molempia tiimiläisiäni – ja on tehnyt yhteistyöstä erityisen sujuvaa.”

Molemmat olivat ensimmäistä kertaa Kojamolla kesätöissä, mutta olivat hakeneet taloon useamman vuoden ajan. Ennakkokäsitys Kojamosta työnantajana osoittautui oikeaksi ja kaikki odotukset täyttyivät. Gerlillä oli käsitys, että aiempien vuosien kesätyöntekijät ovat viihtyneet talossa hyvin. Anna myös haki Kojamolle, koska oli kuullut, että Kojamolla on todella hyvä työilmapiiri.

”Yllätti, miten matalahierarkinen Kojamo on, vaikka onkin iso yritys. Täällä kesätyöntekijät todella ovat tasa-arvoisia vakituisten työntekijöiden kanssa”, Anna kertoo.

”Olen tosi onnellinen, että meidän työpanosta oikeasti arvostetaan”, Gerli iloitsee.

Anna ja Gerli jatkavat opintojaan syksyn tullen. Kojamon ostoreskontrassa työskentely on tukenut hyvin molempien opintoja taloushallinnon parissa.

Vuoden kesätyötekijät palkittiin ideakilpailun purkutilaisuuden yhteydessä.