Takaisin arkistosivulle
15.12.2021 | Pörssitiedotteet

Kojamo arvioi strategisia vaihtoehtojaan keskeisimpien kasvukeskusten ulkopuolella

Kojamo Oyj Sisäpiiritieto 15.12.2021 klo 13:15

Kojamo arvioi strategisia vaihtoehtojaan keskeisimpien kasvukeskusten ulkopuolella

Strategiansa mukaisesti Kojamon toiminta keskittyy Suomen suurimpiin kasvukeskuksiin. Osana strategiansa toteuttamista Kojamon hallitus on päättänyt arvioida vaihtoehtoja keskeisimpien kasvukeskusten ulkopuolella sijaitsevien sijoituskiinteistöjen osalta, mukaan lukien kiinteistöjen mahdolliset myynnit.

Syyskuun 2021 lopussa Kojamon sijoituskiinteistöjen käypä arvo oli 7,6 miljardia euroa, josta 87,7 prosenttia sijaitsi Helsingin, Tampereen ja Turun seudulla. Arviointi kohdistuu näiden alueiden ulkopuolisiin sijoituskiinteistöihin ja voi johtaa enintään 3 600 asunnon myymiseen.  Arviointiprosessilla ei ole vaikutusta yhtiön toimintaan arvioinnin kohteena olevilla paikkakunnilla. Mikäli arviointi johtaisi kiinteistöjen myymiseen, tiedotetaan siitä erikseen yhtiön tiedonantopolitiikan mukaisesti.

Lisätietoja:

Ville Raitio, liiketoimintajohtaja, omistaminen ja sijoittaminen, Kojamo Oyj, puh. 020 508 3012, ville.raitio@kojamo.fi

Jakelu:

Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo-brändimme tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/