Takaisin arkistosivulle
19.5.2021 | Uutiset

DNA:n laajakaista- ja viihdepalvelut kaikkiin Lumo-koteihin vuoden 2022 aikana – yhteistyö laajenee merkittävästi

Kojamo Oyj Tiedote 19.5.2021

DNA:n ja Lumo-kotien yhteistyö laajenee merkittävästi. DNA:n laajakaista- ja viihdepalvelut tulevat saataville noin 36 000 Lumo-kotiin vuoden 2022 aikana.

DNA:n laajakaista- ja viihdepalvelut tulevat saataville kaikkiin Lumo-koteihin valtakunnallisesti vuoden 2022 aikana. Jatkossa jokaisessa Lumo-kodissa on mahdollista päästä verkossa aina gigan nopeuksiin asti ja käyttää sujuvasti DNA:n kattavia viihdepalveluita.

Nykyään laadukkaaseen asumiseen kuuluvat nopeat ja toimintavarmat verkkoyhteydet, joita DNA on jo pitkään toimittanut Lumo-koteihin. Nyt yhteistyö laajenee, ja kaikille Lumo-kotien asukkaille tulee mahdollisuus hankkia DNA:n laajakaista- ja viihdepalveluita My Lumo -palvelun ja DNA:n myyntikanavien kautta helposti.

Nopeat ja laadukkaat yhteydet muuttavat tapaa tehdä työtä, opiskella ja viihtyä. Toimintavarmoista yhteyksistä on tullut yksi mutkattoman elämän kulmakivistä. Olen erittäin iloinen, että erinomaisesti sujunut yhteistyömme Lumo-kotien kanssa laajenee ja pääsemme nyt tarjoamaan huippuluokan laajakaista- ja viihdepalveluita valtakunnallisesti kaikkiin Lumo-koteihin”, DNA:n laajakaista ja TV -liiketoiminnan johtaja Jarno Haikonen toteaa.

DNA:n kyky toimittaa laadukkaita ja toimintavarmoja nettiratkaisuja mutkattomasti ovat olleet keskeisimmät syyt yhteistyön laajentumiseen. DNA kohosi hiljattain kiinteän laajakaistan markkinaykköseksi.

”Sujuva internet-yhteys on nykypäivän perusvaatimus lähes jokaiselle asiakkaallemme tehdä työtä, pitää yhteyttä ystäviin ja viihtyä kotona. Luodaksemme parempaa kaupunkiasumista haluamme tarjota asukkaillemme maksuttomasti aiempaa nopeamman laajakaistayhteyden ja samalla haluamme tuoda viihdesisältöä helposti saataville omaan digitaaliseen My Lumo -palveluumme. Vahvasti asiakaskeskeinen ja eteenpäin katsova DNA on luonteva kumppani toteuttamaan kanssamme tätä visiota”, Lumo-kotien Asumisen palvelut -yksikön johtaja Lauri Peltonen kertoo.

Lumo-kotien asiakkaille tulee mahdollisuus hyödyntää DNA:n kattavia viihdepalveluita. Parhaat sisällöt ja kanavapaketit voi hankkia DNA:n myyntikanavien lisäksi My Lumo -palvelusta. DNA TV Hubi -palvelu yhdistää television, vuokraamon ja yli 7 000 Android TV-sovellusta yhdeksi viihdekokonaisuudeksi. Ohjelmat näkyvät DNA TV:n kautta HD-tasoisena antenni- ja kaapelikodeissa, ja DNA:n mobiilisovelluksen avulla sisällöt kulkevat mukana kaikkialla. Lisäksi DNA:n Nettitilaajille on tarjolla useita rahanarvoisia etuja esimerkiksi Netflix Perhe -tilauksesta ja C Moren sisällöistä.

DNA:n laajakaistapalveluihin sisältyy myös muun muassa myös DNA Nettipulssi, joka huolehtii taloyhtiön asuntojen WiFi-verkon laadusta automaattisesti valitsemalla parhaat asetukset asuntojen langattoman kotiverkon käyttöön. Lisäksi DNA tarjoaa laitteet ja tietoturvapalvelut kodin yhteyksien ja laitteiden lisäturvaksi.

DNA ja Lumo uudistavat asumista ja tarjoavat yhdessä asukkaiden arkea helpottavia palveluita.

Lisätietoja medialle

Jarno Haikonen, laajakaista ja TV -liiketoiminnan johtaja, DNA Oyj, puh. 044 044 2058, jarno.haikonen@dna.fi
DNA:n viestintä, puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi

Kojamo Oyj, Lauri Peltonen, Asumisen palvelut -yksikön johtaja, puh. 020 508 3051, lauri.peltonen@kojamo.fi

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja yksi suurimmista investoijista Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Ylläpidämme ja kehitämme kotejamme ja kiinteistöjämme pitkäjänteisesti. Lumo tarjoaa asumista ja palveluita laatua ja viihtyisyyttä arvostavalle, joka valitsee vuokra-asumisen ja kiintyy Lumo-elämäntapaan. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/