Takaisin arkistosivulle
12.9.2019 | Uutiset

Lumo tarjoaa kodin ja palvelut – verkkokaupasta tehty yli 13 000 sopimusta

Tiedote 12.9.2019 Lumo kehittää tulevaisuuden vuokra-asumista. Tämä tarkoittaa erilaisia asumista helpottavia palveluita, yhteisöllisyyttä ja ekologisempaa asumista noin 35 000 Lumo-kodissa eri puolilla pääkaupunkiseutua ja muissa Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Yli 20 000 asukasta on jo digitaalisen My Lumo -verkkopalvelun käyttäjiä, ja noin 60 prosenttia pääkaupunkiseudun asukkaista valitsee Lumo-kodin verkkokaupan https://lumo.verkkokauppa.fi kautta.

Espoon Vermonniittyn Uuno Kailaan katu 5 on Kojamon yksi uusimmista pääkaupunkiseudulle valmistuneista Lumo-taloista. Kaikista Lumo-kodeista lähes 60 prosenttia sijaitsee pääkaupunkiseudulla. Muut kohteet sijaitsevat suurimmissa kasvukeskuksissa Tampereen, Turun, Kuopion ja Lahden seudulla sekä Oulussa ja Jyväskylässä.

Kaupunkiasumisen edelläkävijä Lumo tarjoaa asumista keskeisillä sijainneilla, mutta myös kokonaan uusilla asuinalueilla elävöittäen kaupunkeja ja auttaen kaupungistumista.

Vermonniitty on yhdistelmä luontoa ja palveluita

Vermonniitty on hyvä esimerkki kaupunkiasumisen kehittymisestä uusille alueille. Kaupunkimainen ja moderni Vermonniitty on rakentunut väljälle maa-alueelle Leppävaaran kupeeseen. Alue on palveluiden, liikenneyhteyksien ja luonnon yhdistelmä. Se on samaan aikaan rauhallinen ja luonnontilainen, ja lähellä sijaitsevat muun muassa Talin ulkoilualueet, golf-kenttä sekä Laajalahden merenrannat. Toisaalta läheinen Sellon kauppakeskus tarjoaa asukkaille kaiken tarvittavan elokuvateatteria myöten. Alueen julkiset liikenneyhteydet ovat erinomaiset.

Vermonniityn Uuno Kailaan katu 5:n neliportaisessa 7-8-kerroksisessa hissillisessä Lumo-talossa on yhteensä 135 uutuuskotia.

Palvelut tuovat helppoutta asumiseen

Lumo-kotien tarkoitus on ollut luoda turvallisen asumisen lisäksi helppoa ja vaivatonta elämäntapaa. Lumo-kodeissa asukas saa käyttöönsä asumisen palveluita sekä rahanarvoisia asukasetuja.

“Kehitämme palveluita jatkuvasti yhteistyössä asukkaidemme ja kumppaneidemme kanssa. Yli 20 000 asukasta on jo digitaalisen My Lumo -verkkopalvelun käyttäjiä, ja noin 60 prosenttia pääkaupunkiseudun asukkaistamme valitsee Lumo-kodin verkkokaupan kautta. Lisäksi muun muassa kumppaneiden kanssa kehitetty Lumo-talkkari on jo jokaisessa pääkaupunkiseudun kohteessamme pitämässä huolta viihtyisyydestä”, kehitysjohtaja Teemu Suila kertoo.

“Lumo-kotien tarjoama asukasyhteistyö kanavoituu tänä päivänä asukkaiden muodostaman Lumo-tiimin avulla. Lisäksi erilaiset asumisen palvelut tukevat yhteisöllisyyttä. Uuno Kailaan katu 5:n ensimmäisestä kerroksesta löytyy asukkaiden käyttöön monitoimitila, pesutupa ja kuivaushuoneet, kolme talosaunaa, irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarastot sekä lastenvaunuvarastot. Mahdollisuus yhteiskäyttöauton hyödyntämiseen on etu”, uudiskohdetiimin esimies Kristian Björksten sanoo.

Taustaa:
Uuno Kailaankatu 5: https://lumo.fi/vuokraasunnot/?SapId=11206 
My Lumo – asumisen palvelut verkossa: https://www.youtube.com/watch?v=8XlwLt5aYXI 

Lisätietoja: markkinointi- ja viestintäjohtaja Irene Kantor, Kojamo Oyj, puh. +358205083589, irene.kantor@kojamo.fi

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja vuokra-asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Toimimme Suomen merkittävimmissä kasvukeskuksissa ja Lumo-brändimme tarjoaa vuokra-asumista sekä uudenlaisia palveluita kaupunkiasumiseen 50 vuoden kokemuksella. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa ja määrää rakennuttamalla uutta ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/