Takaisin arkistosivulle
8.2.2022 | Mediatiedotteet

Lumo Kodit sopi 49 uuden vuokra-asunnon rakentamisesta Tampereen keskustaan

Kojamo Oyj

Mediatiedote 8.2.2022 klo 15.00

Lumo Kodit sopi 49 uuden vuokra-asunnon rakentamisesta Tampereen keskustaan

Lumo Kodit sopi 49 uuden vuokra-asunnon rakentamisesta Marvea Oy:n kanssa Tampereen Näsilinnankatu 40:en.

Havainnekuva Näsilinnankatu 40:n uudisrakennuksesta. Kuva: ARCO / Aihio Arkkitehdit Oy

”Rakenteille lähtevän uudisrakennuksen asukkaiden käytössä ovat jo tontilla olevan talon yhteiset tilat, kuten sauna, pesutupa, kuivaushuone ja kuntosali. Olemassa olevan rakennuksen peruskorjaus alkaa alkukesällä. Asukkaille on tarjolla myös lisäpalveluita, kuten muutto- ja siivouspalvelut”, Kojamon yksikönjohtaja Tommi Parikka kertoo

Vuoden 2023 kesällä Näsilinnankatu 40:en valmistuu 49 uutta asuntoa, jotka ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Kiinteistö sijaitsee Tampereen keskustassa rauhallisella sijainnilla lähellä Laukontoria ja Ratinan suvantoa.

Asukkaat saavat nauttia lukuisten torien ja puistojen lisäksi myös arkkitehtuurista. Keskustasta löytyy myös runsaasti vanhoja tehdasrakennuksia, joissa on ravintoloita, kauppoja, museoita ja elokuvateatteri. Läheiset Pyynikin upeat maastot tarjoavat ulkoilumahdollisuudet niin kesä- kuin talviurheiluun.

"Näsilinnankatu 40:n hanke toteutetaan valubetoniharkkorakenteella. Valitun rakenneratkaisun johdosta hanke pystytään käynnistämään nopeasti. Rakenne on oivallinen valinta Tampereen ydinkeskustaan logistiikan ja työturvallisuuden kannalta”, kertoo Marvean toimitusjohtaja Miikka Routama. 

Kohde on Kojamon sijoitusstrategian mukainen. Kojamon strategiana on investoida asuntotarjonnan kasvuun Suomen kasvukeskuksissa, joissa vuokra-asuntojen kysyntä kasvaa kaupungistumisen ja vuokralla asumisen suosion kasvun vuoksi.

Lisätietoja:

Kojamo Oyj, Tommi Parikka, yksikönjohtaja, +358205083614, tommi.parikka@kojamo.fi

Marvea Oy, Miikka Routama, toimitusjohtaja, +358 44 751 0291, miikka.routama@marvea.fi

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja yksi suurimmista investoijista Suomessa. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita kaupunkilaiselle, joka arvostaa laatua ja vaivattomuutta. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/