Takaisin arkistosivulle
3.4.2020 | Uutiset

Kojamo tukee ravintola- ja kahvilavuokralaisiaan vuokravapaudella

Kojamo Oyj                   Tiedote 3.4.2020 klo 12.00

Kojamo tukee ravintola- ja kahvilavuokralaisiaan vuokravapaudella

Kojamo pyrkii turvaamaan ravintola- ja kahvilavuokralaisten liiketoiminnan jatkuvuutta tarjoamalla vapautuksen huhti-toukokuun vuokranmaksusta koronavirustilanteen vuoksi.

Olemme päättäneet laajentaa tukeamme ravintola- ja kahvilavuokralaisillemme, joiden toiminta on vaikeutunut. Näin pyrimme turvaamaan näiden yritysten liiketoimintaa, jotta eduskunnan ja hallituksen päätökset ravintola-alan toimijoiden tilojen sulkemisesta ajalla 4.4. – 31.5.2020 eivät vaaranna vuokralaistemme liiketoimintaa.

“Koronaepidemian aiheuttamissa poikkeusoloissa tuemme ravintoloiden ja kahviloiden vuokralaisiamme kahden kuukauden vapautuksella vuokramaksuihin toukokuun loppuun asti. Haluamme omalta osaltamme tukea poikkeusolojen vuoksi vaikeuksissa olevien ravintoloiden ja kahviloiden liiketoiminnan jatkuvuutta”, liiketoimintajohtaja Ville Raitio sanoo.

Olemme yhteydessä kahvila- ja ravintolavuokralaisiimme, joita lakimuutos koskee.

Toimitilojen vuokran maksuaikajousto jo käytössä

Seuraamme tilannetta tiiviisti, ja ymmärrämme yritysten haastavan tilanteen tänä poikkeuksellisena aikana. Kojamo on antanut jo aiemmin mahdollisuuden keskeyttää vuokrien laskutuksen toimitilavuokralaisten osalta kahden kuukauden ajaksi. Teemme laskuttamatta jätettäville vuokrille erillisen maksusuunnitelman vuokralaisten kanssa.

Näillä toimin pyrimme turvaamaan toimitilavuokralaisten jatkuvuutta omalta osaltamme näinä poikkeuksellisina aikoina.

Lisätietoja:

Kojamo Oyj, Ville Raitio, liiketoimintajohtaja, omistaminen ja sijoittaminen, puh. 020 508 3012

Haastattelupyynnöt: Irene Kantor, markkinointi- ja viestintäjohtaja, puh. 020 508 3589

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo-brändimme tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/