Takaisin arkistosivulle
28.3.2017 | Uutiset

Pohjola Rakennus toteuttaa Lumo-vuokra-asuntoja Herttoniemeen Helsingissä

Lumo Kodit Oy ja Pohjola Rakennus Oy Uusimaa ovat sopineet Asunto Oy Helsingin Tulisuontie 1 -nimisen yhtiön rakennuksen toteuttamisesta. Kohteeseen tulee 31 Lumo-vuokra-asuntoa.

Helsingin Tulisuontie 1 sijaitsee Roihuvuoren monipuolisten palvelujen äärellä ja lähellä merenrantaa, Herttoniemen kaupunginosassa.

Rakennuksen arkkitehtisuunnittelusta vastaa Arkkitehtitoimisto Helamaa ja Pulkkinen Oy. Asuntojen koot vaihtelevat 33 neliön yksiöistä 73,5 neliön kolmioihin, joista osa on saunallisia. Asuntojen lisäksi taloyhtiöön tulee kolme liiketilaa sekä kaksikymmentä autopaikkaa maantasoon. Kohde valmistuu kokonaisuudessaan heinäkuussa 2018.

Pohjola Rakennus Oy Uusimaa aloittaa myös naapurikiinteistöllä Asunto Oy Roihuvuoren Loimun rakentamisen ja myynnin maaliskuussa. Yhtiöön tulee 59 asuntoa.

Asunto Oy Helsingin Tulisuontie 1:n rakentaminen perustuu Lumo Kodit Oy:n ja Pohjola Rakennus Oy Uusimaan aiemmin tekemään puitesopimukseen, jonka mukaan Lumo-vuokra-asuntoja rakentuu Helsingin lisäksi myös Vantaalle ja Hyvinkäälle yhteensä reilut 260.

VVO-konserni on nyt Kojamo. Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.