Takaisin arkistosivulle
2.3.2022 | Parempaa kaupunkiasumista

Vastuullisuus ja asumisviihtyvyys yhdistyvät Lumo One -pilvenpiirtäjässä

Olemme painottaneet Lumo One -pilvenpiirtäjän suunnittelussa vastuullista asumista, yhteisöllisyyttä ja elämisen helppoutta. Nämä tekijät yhdessä mahdollistavat parhaan asiakaskokemuksen. Helsingin Kalasatamaan rakentuva Lumo One on valmistuessaan Suomen korkein vuokratalo.

Lumo One on kestävän asumisen pilvenpiirtäjä. Kuvassa Lumo-kotien uudiskohdetiiminvetäjä Janita Matilainen.

Helsingin Kalasatamaan rakentuva 31-kerroksinen Lumo One -pilvenpiirtäjä on valmistuessaan Suomen korkein vuokratalo. Luonnon ja urbaanin kaupunkiympäristön solmukohdassa sijaitseva ainutlaatuinen kohteemme näyttävien maisemien, kattavien palveluiden ja monipuolisten kulkuyhteyksien äärellä on herättänyt tulevissa asukkaissa suurta kiinnostusta koko rakentamishankkeen ajan. Lumo-kotien uudiskohdetiiminvetäjä Janita Matilaiselle tiimeineen kohteen valmistumisen innokas odotus on näkynyt päivittäisinä yhteydenottoina.

”Lumo-brändi tarjoaa parhaan asumisen asiakaskokemuksen, ja tässä kohteessa se toteutuu aivan ainutlaatuisella tavalla. Moni on kertonut tehneensä jo hyvissä ajoin päätöksen muuttaa kohteeseen, ja halunnut yhteydenotoin varmistaa pysymisensä mukana prosessissa. Asuntojen vuokrauksen käynnistimme kuitenkin kaikille yhtäaikaisesti tammikuussa 2022”, Matilainen kertoo.

Olemme toteuttaneet Lumo One -pilvenpiirtäjän markkinointia jaksotetusti, koska rakennus valmistuu kahdessa vaiheessa. Kerroksien 6–13 asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin koteihinsa tulevana kesänä ja loput vuokralaiset pääsevät asettumaan taloksi syksyllä 2022, kun rakennus on kokonaisuudessaan valmis.

Lumo One -pilvenpiirtäjän suunnittelussa olemme alusta alkaen painottaneet vastuullista asumista, yhteisöllisyyttä sekä asumisen helppoutta. Kestävän kehityksen tavoitteet näkyvät kohteen käytännön ratkaisuissa, kuten tehokkaassa jätteidenlajittelussa, energiatehokkaasti lämpenevässä yhteiskäyttösaunassa sekä mahdollisuudessa hyödyntää yhteiskäyttöautoja ja yli 500-paikkaista pyöräparkkia. My Lumo -palvelun kautta kohteen asukkaat voivat muun muassa vuokrata yhteistiloja omiin tilaisuuksiinsa tai varata esimerkiksi saunavuoron.

Suuret ikkunat lisäävät kaikissa pilvenpiirtäjän asunnoissa viihtyisyyttä tuomalla sisään runsaasti päivänvaloa. Jotta voisimme tarjota myös ilmeeltään mieluisan kodin jokaiselle kohteesta kiinnostuneelle, olemme käyttäneet monipuolisesti erilaisia sisustustyylejä ja -materiaaleja. Perinteisiä asumisen muotoja olemme ravistelleet innovatiivisilla viherhuoneilla.

”Jokaisesta asunnosta löytyy parvekkeen sijaan täysin lämpöeristetty ja lattiasta kattoon ulottuvalla ikkunalla varustettu viherhuone, jota voi hyödyntää esimerkiksi puutarhana tai hyötyviljelyyn. Nippuun kasattavien lasiovien avulla vihernurkkauksen voi halutessaan joko rajata parveketta vastaavaksi erilliseksi tilaksi tai ottaa asumiskäyttöön, olohuoneen lisäneliöiksi”, Matilainen kertoo.

Lisätietoa Lumo One -pilvenpiirtäjästä: https://lumo.fi/talot/Helsinki/Tyopajankatu-17-A