Takaisin arkistosivulle
29.8.2011 | Uutiset

VVO:n ja Forenomin yhteistyö alkanut hyvin

VVO:n ja Forenomin keväällä solmima yhteistyösopimus, jonka puitteissa Forenom välivuokraa VVO:lta asuntoja ja vuokraa ne edelleen kalustettuina yrityksille ja lyhytaikaisessa asunnontarpeessa oleville on käynnistynyt hyvin. Vuokrattavat asunnot sijaitsevat vapaarahoitteisissa taloissa ja ne vuokrataan pääsääntöisesti vähintään vuodeksi kerrallaan.

– Forenom on meille yksi kanava lisää vuokrata asuntojamme ja vaihtoehto lyhytaikaista asuntoa tarvitsevalle, johon kysyntään voimme näin vastata yhteistyökumppanimme kautta, sanoo yksikön johtaja Juha Heino VVO:sta.

Ensimmäiset Forenomille vuokratut asunnot sijaitsevat Vantaalla ja Espoossa. Vantaalla on yksi isompi kohde sekä muutamia yksittäisiä asuntoja ja Espoossa on viisi asuntoa vuokrattu Forenomille.

– Seuraamme kokemuksia yhteistyön sujuvuudesta ja etenemme jatkossa sen mukaisesti. Jokainen vuokraus harkitaan tapauskohtaisesti, eikä samasta talosta vuokrata muutamaa asuntoa enempää, linjaa Juha Heino VVO:sta.

Lisätietoja:
Juha Heino, yksikön johtaja, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020508 3704

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.