Takaisin arkistosivulle
7.5.2014 | Uutiset

VVO:lle uusia vuokrakoteja Vantaan Pähkinärinteeseen

VVO:lle on valmistumassa vapaarahoitteisia vuokrataloja Lehtikallio 4:ään Vantaalle. Kolmeen 7-kerroksiseen taloon tulee yhteensä 114 vuokra-asuntoa.

Pähkinärinteeseen rakentuvan Lehtikallio 4:n varustetaso on hyvä. Huoneistoissa on muun muassa laminaattilattiat, sälekaihtimet ja lasitetut parvekkeet. Keittiöissä on keraaminen liesi ja astianpesukone. Asuntojen koko vaihtelee 35 m2 yksiöstä 83 m2 saunalliseen neljään huoneeseen ja keittiöön. Huoneistosauna rakennetaan 35 asuntoon.

– Lehtikallio 4 täydentää hyvin VVO:n asuntotarjontaa Vantaalla. VVO:n asuntomäärä tulee nousemaan parissa vuodessa lähelle 7 000 asuntoa Vantaalla, sanoo yksikönjohtaja Jari Mäkimattila VVO:sta.

Asukkaiden yhteiskäyttöön tulee talosauna ja pesutupa sekä kuivaushuoneet. Jokaiselle talolle tulee oma pihavarasto polkupyörille ja ulkoiluvälineille. Lämpötolpalliset 107 autopaikkaa rakennetaan erilliseen autohalliin ja sen kannelle.

Lehtikallio 4:n harjannostajaisia vietettiin 7.5.2014. Kiinteistö valmistuu aikataulun mukaisesti vuoden lopussa. Kohteen pääurakoitsijana toimii SRV Rakennus Oy ja vastaavana työnjohtajana Petri Pennanen. VVO:n puolelta projektipäällikkönä toimii Jouni Tyrväinen ja valvojana Markku Mattila.

Lisätietoja:

yksikönjohtaja, Jari Mäkimattila, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3614, jari.makimattila@vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.