Takaisin arkistosivulle
19.5.2015 | Uutiset

VVO-yhtymällä vuoden paras vuosikertomus

VVO-yhtymän vuosikertomus on saanut vuoden 2014 vuoden parhaan vuosikertomuksen palkinnon ProComin kilpailussa.

vvo_vuosikertomus_2014.jpg

Listayhtiöiden sarjassa parhaana palkittiin Wärtsilä Oyj:n verkkovuosikertomus. Listaamattomista yhtiöistä parhaan kertomuksen teki VVO-yhtymä Oyj. Arvioon osallistui 20 vuosikertomusta, joista 16 oli verkkototeutuksia.

VVO-yhtymän vuosikertomuksen helppolukuisuus ja mutkattomuus miellyttivät

Toimiva ja laadukas vuosikertomus on rakenteeltaan miellyttävä ja helppolukuinen kokonaisuus. Tuomariston mukaan juuri tällaisen vuosikertomuksen VVO-yhtymä Oyj on onnistunut tekemään vuonna 2014. Kiitosta saa myös se, että yrityksen talouden tila, olennaiset tapahtumat sekä henkilöstöön liittyvät luvut ja tavoitteet on kuvattu erittäin kattavasti. Tuomaristo kehui myös VVO:n tulevaisuuteen luotaavaa otetta sekä vastuullisuuteen ja ympäristöön pureutuvia sisältöjä. Kuvat, väriharmonia sekä vuosikertomuksen tavanomaisesta poikkeava vaakaformaatti viimeistelevät rennon ja mutkattoman kokonaisuuden.

ProCom on Suomen suurin viestintäammattilaisten järjestö. Heidän järjestämänsä vuosikertomusarvio edistää yritysten ja yhteisöjen avointa ja tavoitteellista viestintää ja lisää viestinnän laatuun kohdistuvaa yleistä mielenkiintoa. Saatu palaute ja arvosana toimivat monille myös viestinnän mittarina ja palkitsemisen kriteerinä. Tavoitteena on tarjota osallistujille ulkopuolinen ja riippumaton näkemys yhteisön vuosikertomuksesta osana yrityskuvaa sekä tarjota ajatuksia tulevaisuuden kehitystyöhön.

Lue ProComin tiedote tästä

Tutustu VVO:n vuosikertomukseen:

Adoben sivuilta. ” href=”https://www.vvo.fi/attachements/2015-05-19T16-57-0540.pdf” target=”_blank”>Printtiversio (pdf, 3,76 Mt)
Verkkovuosikertomus