Takaisin arkistosivulle
12.11.2007 | Uutiset

VVO-sähkön liiketoiminnan lopettamista selvitetään – sähkön myynti asiakkaille jatkuu normaalisti

VVO-sähkö Oy:n hallitus on päättänyt käynnistää selvitystyöt sähkön yhteishankinnan lopettamisesta sekä sähkön yhteismittauksen purkamisesta. Lopettamisen syinä ovat lähitulevaisuudessa tulevat suuret investointitarpeet sekä kasvanut riski. Asiakkailta uusi tilanne ei vaadi mitään toimenpiteitä toistaiseksi.

Vuodesta 2004 lähtien VVO-sähkön myymä energia on ostettu markkinaehtoisesti ja riski on kasvanut merkittävästi. Sähkön myynti- ja jakelualalla on odotettavissa lähivuosina muutoksia, jotka vaativat alan toimijoilta suuria investointeja tietojärjestelmiin sekä mittaustekniikkaan. Myös VVO:n yhteishankinnan jatkaminen vaatisi lähitulevaisuudessa investointeja uuteen tietojärjestelmään ja mittauksiin.

Yhteishankinnan tavoitteena on ollut tarjota asiakkaille edullista sähköä annetun asiakaslupauksen mukaisesti niin, että pitkällä aikavälillä ylletään vähintään 0-tulokseen. Tämän tavoitteen täyttyminen on tulevien investointien ja kasvaneen riskin myötä epävarmaa.

Yhteishankinnan purkuvaihe kestää noin puoli vuotta. VVO käy neuvotteluja eri sähköyhtiöiden kanssa ratkaisuista, joilla jatkossakin voidaan VVO:n asukkaille tarjota helposti ja mahdollisimman edullisesti sähkösopimusta vuokrasopimuksen yhteydessä. Nykyiset sähkösopimukset ovat voimassa VVO:n kanssa kunnes uusi sähköntoimittaja valitaan. Tulevista muutoksista tiedotetaan asiakkaille hyvissä ajoin.

VVO:n asiakkailleen tarjoama edullinen Sonera Laajakaista -liittymä pysyy jatkossakin VVO:n asiakasetuna.

Lisätietoja:
VVO-sähkön palvelunumero 020 508 3500

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.