Takaisin arkistosivulle
1.12.2016 | Uutiset

VVO-konsernin pääkonttori uusi Green Office -merkkinsä

Green Office -pioneeri tähtää valtakunnallisesti vihreäksi toimistoksi


Suomen WWF auditoi alkuviikosta VVO-konsernin Helsingin pääkonttorin ympäristöohjelman. VVO-talo läpäisi tarkastuksen kiitettävin arvosanoin ja sai pitää Green Office -merkin käyttöoikeuden. Myös Tampereen Lumo-kotikeskus läpäisi auditoinnin marraskuun aikana ja sai nyt Green Office -merkin käyttöoikeuden ensimmäistä kertaa. Tampereen ja Hämeenlinnan Lumo-kotikeskuksien sopimukset Green Office -ympäristöjärjestelmään liittymisestä allekirjoitettiin vuonna 2015, ja nyt huolellisen valmistautumisen jälkeen työ on tuottanut toivottua tulosta.

W750_2014-01-30T14-37_1250689000_15

Green Office on WWF Suomen kehittämä toimistoille suunnattu ympäristöjärjestelmä, jonka tarkoituksena on auttaa työpaikkoja vähentämään ympäristökuormitustaan, lisäämään työtekijöiden ympäristötietoutta ja saavuttamaan säästöjä. Green Office perustettiin vuonna 2002, jonka jälkeen se on kasvanut maailmanlaajuiseksi ohjelmaksi.

VVO-konsernin pääkonttori Helsingissä on ollut Green Office -toimisto ohjelman perustamisesta asti. VVO-konsernin tavoitteena on saattaa yhä useampi alueellinen Lumo-kotikeskus Green Office -ohjelman piiriin siten, että lopulta yhtiö on valtakunnallinen Green Office -toimija.

– Olemme yli viidentoista vuoden ajan olleet mukana luomassa kestävää kehitystä edistäviä työskentelytapoja ja kasvaneet ympäristöasiat huomioivaksi työyhteisöksi. Samalla olemme saaneet tukea luonnon monimuotoisuuden säilyttämistä, sillä suuri osa Green Officen kerätyistä jäsenmaksuista menee suoraan WWF:n luonnonsuojelutyöhön, VVO-konsernin Green Office -vastaava Jirka Tuominen sanoo.

Suomen Green Office -verkostossa on mukana 433 toimistoa 156 eri organisaatiosta. Niissä työskentelee yhteensä lähes 62 000 työntekijää.

– Green Office on ollut meille erinomainen työkalu kattavaan energiankulutuksen seurantaan ja se on lisännyt ympäristöasioiden huomioimista työyhteisössämme. Se sitouttaa työntekijät ympäristötyöhön konkreettisesti ja on viesti asian tärkeydestä myös yhteistyökumppaneillemme, joilta vaadimme ympäristötyön osalta paljon.

Lisätietoja:
Toimitilavastaava Jirka Tuominen, VVO-yhtymä Oyj, p. 040 570 1138, etunimi.sukunimi(at)vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa vuokra-asuntoja ja asumisen palveluita Suomen kasvukeskuksissa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.