Takaisin arkistosivulle
1.11.2016 | Mediatiedotteet

VVO-konserni muuttaa toimistotalon vuokra-asunnoiksi Helsingin Kampissa

VVO Kodit Oy on allekirjoittanut MM-Yritysrakentaja Oy:n kanssa urakkasopimuksen Helsingin Lönnrotinkatu 30:ssa olevan toimistotalon, ns. Eliaksentalon, muuttamisesta vuokra-asunnoiksi ja liiketiloiksi.

Helsingin Kampissa keskeisellä paikalla sijaitsevan Eliaksentalon muutostyö käynnistyy marraskuussa 2016. Omalla tontilla olevaan rakennukseen toteutetaan 41 vapaarahoitteista, korkealaatuista Lumo-vuokra-asuntoa, joiden keskipinta-ala on 53,6 asm2. Lisäksi rakennukseen tulee kaksi liiketilaa pihatasoon.

Asukkaille yhteiskäyttöauto

Kohde sijaitsee erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien lähellä. Asukkaiden käyttöön varataan yksi Lumo-yhteiskäyttöauto, jolle on paikka kiinteistön autotallissa. Kohteesta löytyvät sauna, pesutupa, pyörätilat ja kerhotila.

Muutostyö valmistuu arviolta joulukuussa 2017.

Modernia kaupunkiasumista

VVO-konserni haluaa luoda modernia kaupunkiasumista. Helsingin Alppilassa Linnanmäen naapurissa sijaitsevan Kotkankatu 9:n muutostyöt toimitiloista asunnoiksi valmistui kesällä 2015.

– Kun rakennetaan vanhasta uutta, saadaan parhaat piirteet molemmista: moderni teknologia, yhteisöllisyys ja vanhan talon tunnelma. Tätä tavoitellaan myös Eliaksentalon kohteessa, VVO-konsernin projektipäällikkö Anna Ritonummi kertoo.

Lisätietoja:

Anna Ritonummi, Projektipäällikkö, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3626, etunimi.sukunimi@vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa vuokra-asuntoja ja asumisen palveluita Suomen kasvukeskuksissa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.