Takaisin arkistosivulle
30.8.2016 | Uutiset

VVO-konserni kolmanneksi Vastuullinen kesäduuni -kilpailussa

Vastuullinen kesäduuni -kampanja on palkinnut jälleen Suomen vastuullisimmat kesätyönantajat. Vastuullisin kesäduuni 2016 -kilpailuun osallistui 95 työnantajaa ja vastauksia saatiin 5036 kesätyöntekijältä. Suurten organisaatioiden sarjaan osallistui 80 työnantajaa. He arvioivat työnantajiaan muun muassa työnhakuprosessin, perehdytyksen, työtehtävien mielekkyyden ja tasapuolisuuden perusteella. Asuntosijoitusyhtiö VVO-yhtymä Oyj sijoittui suurten työnantajien sarjassa kolmanneksi. Ykköseksi ylsi rakennusyhtiö Peab Oy ja toiseksi metsäkoneyritys Ponsse Oyj.

VKD_sijoituskuva

Kilpailuraadin perusteluissa mainitaan mm., että VVO-konsernilla on tasaisen varma suoritus lähes kaikilla osa-alueilla.

Työsopimuksiin liittyvien asioiden hoitaminen ja kokonaistyytyväisyyden korkea taso nostavat yhtiön suurten sarjan kärkikolmikkoon. Erityisesti hakijakokemuksesta on jäänyt kesätyöntekijöille poikkeuksellisen hyvä vaikutelma ja VVO-konsernin hakijakokemus on suurten sarjan paras.

– Henkilöstöjohtamisen vastuullisuus on meille tärkeä lähtökohta ja haluamme vastata siihen liittyviin odotuksiin. Kesätyöntekijöille olemme pyrkineet luomaan parhaat mahdollisuudet päästä osalliseksi merkitykselliseen työhön sekä toimintatapojen kehittämiseen. Kesätyöntekijät ovat olleet mukana kaikessa kehitystyössä, kuten palvelukonseptien rakentamisessa, ja osallistuneet siten yrityksen evoluutioon omilla ideoillaan. Hakijakokemusta kartoitimme tänä vuonna myös ei valituilta pystyäksemme parantamaan toimintaamme kaikkien kannalta, VVO-konsernin henkilöstöpäällikkö Eeva Reponen sanoo.

”Työilmapiiri on erityisen hyvä ja minut on otettu todella hyvin mukaan joukkoon.”

Erityistä tyytyväisyyttä hyvän sijoituksen lisäksi toivat avoimiin vastauksiin jätetyt kommentit kesätyöntekijöiltä:

”Minua kuunnellaan, voin antaa palautetta ja saan vaikuttaa asioihin!”

”Työilmapiiri on erityisen hyvä ja minut on otettu todella hyvin mukaan joukkoon.”

”Luottamus työntekijään on hyvä ja saa tehdä itsenäisesti, positiivinen kokemus.”
– Näistä palautteista voimme olla vain iloisia ja kiitollisia, juuri tähän olemme pyrkineetkin. Kiitos kuuluu tietysti koko henkilöstöllemme, joka vuosi toisensa jälkeen ottaa kaikki uudet työntekijät ja myös kesätyöntekijät lämmöllä ja innolla joukkoonsa, Reponen sanoo.

VVO-konserni palkkasi tänä kesänä yli neljäkymmentä kesätyöntekijää Helsinkiin ja kahdeksalle muulle paikkakunnalle ympäri Suomen. Kesätyöntekijät pääsivät työskentelemään myyntineuvottelijan, isännöitsijän, teknisen managerin, asiakaspalvelun, toimistopalveluiden, ostoreskontran, vuokravalvonnan, rahoituksen ja kirjanpidon tehtävissä.

Lisätietoa:

Henkilöstöpäällikkö Eeva Reponen, p. 040 7711736, etunimi.sukunimi@vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa vuokra-asuntoja ja asumisen palveluita Suomen kasvukeskuksissa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.