Takaisin arkistosivulle
4.6.2015 | Uutiset

VVO Kodit Oy osti kiinteistön SDP:ltä Hakaniemestä

VVO Kodit Oy on ostanut 3.6.2015 Suomen Sosialidemokraattiselta Puolueelta kiinteistön Helsingin Hakaniemestä, osoitteesta Saariniemenkatu 6. Ostetussa kiinteistössä on 24 vapaarahoitteista vuokra-asuntoa, jotka ovat keskipinta-alaltaan 48 m², sekä noin 1 200 m² liike- ja toimistotilaa. Kiinteistön hankintahinta oli yhteensä noin 7,4 miljoonaa euroa. SDP myi kohteen tarjouskilpailulla.

Rakennus on valmistunut vuonna 1979. VVO-konserni toteuttaa kohteessa täydellisen peruskorjauksen, jonka yhteydessä suurin osa liike- ja toimistotiloista muutetaan Lumo-vuokra-asunnoiksi.

– Loistavalla paikalla erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä sijaitseva kohde täydentää erittäin hyvin vuokra-asuntotarjontaamme Helsingin kantakaupungissa. Saneeraamme kohteen korkeatasoisiksi Lumo-vuokra-asunnoiksi. Etsimme jatkuvasti vastaavanlaisia kiinteistökehityskohteita, joissa esimerkiksi liike- ja toimistotiloja on mahdollista muuttaa asunnoiksi, VVO-konsernin investointijohtaja Mikko Suominen toteaa.

Kohteen hankinta on osa yhtiön kasvustrategian toteuttamista. Tavoitteena on vuosittain aloittaa vähintään 1 000 uuden asunnon rakentaminen sekä kasvattaa asuntomäärää myös vanhan asuntokannan hankintojen avulla. VVO-konsernin asuntoinvestoinnit olivat vuonna 2014 yhteensä yli 200 miljoonaa euroa, josta vanhan asuntokannan hankintojen osuus oli yli 30 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:
investointijohtaja Mikko Suominen, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3240, mikko.suominen(at)vvo.fi