Takaisin arkistosivulle
25.10.2017 | Uutiset

Virkeä-ohjelma tukee nuorten urheilijoiden liikunnan iloa

Virkeä-ohjelma tukee urheilevien nuorten harrastamista kahdesti vuodessa jaettavilla stipendeillä. Syksyllä 2017 Lumo-kotien Virkeä-stipendejä myönnettiin 25 nuorelle ympäri Suomen.

Vuonna 2012 käynnistyneessä Virkeä-ohjelmassa on jaettu 275 stipendiä, joilla on voinut hankkia esimerkiksi urheiluvälineitä tai maksaa kausimaksun.

– Nuorten urheiluharrastusten tukeminen lisää liikunnan iloa ja joskus jopa mahdollistaa liikuntaharrastuksen jatkumisen. Haluamme olla mukana tukemassa, jotta nuorilla on mahdollisuus urheilla monipuolisesti ja tavoitteellisesti, toimitusjohtaja Jani Nieminen sanoo.

Stipendinsaajien oli ympäri Suomen: muun muassa pääkaupunkiseudulta, Hämeenlinnasta ja Oulusta. Stipendejä myönnettiin sekä yksilö- että joukkuelajien harrastajille. Myös lajien kirjo oli monipuolinen koripallosta melontaan ja voimistelusta jääkiekkoon.

Virkeä-ohjelma sponsoroi lahjakkaita urheilijoita

Virkeä on ohjelma, joka tukee urheilevien nuorten harrastuksia stipendeillä ja sponsoroi lahjakkaiden urheilijoiden matkaa kohti menestystä. Virkeä-ohjelma sponsoroi seitsemää urheilijaa: aitajuoksijat Nooralotta Neziri ja Oskari Mörö, pyörätuolikelaaja Henry Manni, lumilautailija Emmi Parkkisenniemi, alppihiihtäjä Riikka Honkanen, suunnistaja ja kestävyysjuoksija Anna Haataja sekä Joona Kangas lajinaan ski slopestyle.

Vuoden 2016 alusta Virkeä-ohjelma laajeni joukkueurheiluun. Kaudelle 2017 valittiin joukkuetuen saajiksi FC Honka Ry:n Naisten liigajoukkue N1, Tyttöjen TBSM-joukkue, T02 akatemia, T03 akatemia, T04 akatemia ja T05 akatemia.

Seuraava stipendien hakuaika on keväällä 2018 ja hausta ilmoitetaan osoitteessa Lumo.fi/virkea.

Kojamo on vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä, joka on uudistunut voimakkaasti viime vuosina. Uudistumisen avulla Kojamo voi luoda aidosti parempaa kaupunkiasumista nopeasti muuttuvassa maailmassa. Kojamo muuttaa suomalaista yhteiskuntaa yhdessä asiakkaiden, yritysten, kaupunkien ja muiden toimijoiden kanssa.