Takaisin arkistosivulle
26.9.2017 | Uutiset

Vantaan Veromieheen 139 uutta Lumo-vuokra-asuntoa

Helsinki-Vantaan lentokentän ja hyvien palvelujen läheisyyteen, Aerolan asuinalueelle on valmistumassa neljä modernia kerrostaloa. Pyhtäänkorventie 25:den laadukkaat Lumo-asunnot ovat yksiöistä kolmioihin. Asunnot valmistuvat maaliskuussa 2018.

Pyhtäänkorventie 25:een valmistuu neljään kerrostaloon yhteensä 139 Lumo-vuokrakotia. Kolmessa kerrostalossa on hissit ja kolmekerroksinen pienkerrostalo on hissitön. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke, kuin lisähuone kesällä.

Laadukkaissa ja vaaleasävyisissä asunnoissa on laminaattilattiat ja kaakeloidut harmaan sävyiset kylpyhuoneet. Kaikissa asunnoissa olevat astianpesukone, jääkaappi-pakastin ja keraaminen liesi helpottavat arjen askareissa. Ikkunoissa on sälekaihtimet.

Pyhtäänkorventie 25 on savuton talo, kuten kaikki uudiskohteemme. Tupakointi on kielletty asunnoissa, parvekkeilla ja talon yhteisissä tiloissa. Pihalta löytyy tupakointiin osoitettu paikka.

Korkeimpien talojen yläkerrosten asunnoista on huikeat näkymät pitkälle. Sisäpihalla on lasten leikkipaikat. Autoilijoille on varattu 104 autopaikkaa erillisessä pysäköintirakennuksessa.

Osalle autoista on tilaa tontin reunalla sijaitsevilla autokatospaikoilla.

Aerolan luonnonläheinen ja rauhallinen asuinalue sijaitsee vain noin kilometrin päässä Jumbosta, Flamingosta ja Aviapoliksen juna-asemalta.

Lue lisää ja hae uutta kotia

Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.