Takaisin arkistosivulle
13.9.2016 | Uutiset

Vantaan Asolaan 72 uutta Lumo-asuntoa

Rauhalliseen ja luonnonläheiseen Asolaan on rakenteilla kaksi viisikerroksista asuintaloa. Osoitteen Elmontie 11 Lumo-kodeissa on onnistuneet pohjaratkaisut, laadukkaat materiaalit sekä tilavat lasitetut parvekkeet.

elmontie_vantaa

Elmontie 11:den hissillisten talojen asunnot ovat erikokoisia yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Asuntojen vaaleasävyisyys sekä helppohoitoiset materiaalit kuten laminaatti ja kaakeli sekä monipuoliset kodinkoneet tekevät asumisesta viihtyisää. Lasitetut isohkot parvekkeet ja osassa asuntoja olevat liukuoviratkaisut lisäävät tilantuntua.

Monipuoliset asukasedut, kuten vuokraan sisältyvä vesi ja laajakaista sekä edullinen vuokravakuus, tekevät asumisesta vaivatonta. Myös lemmikit ovat tervetulleita asumaan.

Asolan rauhallinen ja luonnonläheinen alue sijaitsee pääradan länsipuolelle. Lähimmälle juna-asemalle on matkaa alle kilometri. Hyvät kulkuyhteydet, Koivukylän palvelut sekä ja luonnonläheisyys metsäalueineen ovat Elmontien etuja.

Uuden tupakkalain 15.8.2016 mukaisesti on tupakointi kielletty Elmontien asunnoissa, parvekkeilla sekä yhteisissä tiloissa koko talossa. Tupakointi on sallittu ainoastaan tarkoitukseen osoitetuilla alueilla.

Osoitteen Elmontie 11 Lumo-kodit valmistuvat arviolta 1.3.2017.

Lisätietoja:

Myyntijohtaja Nina Silvonen, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 4101, nina.silvonen(at)vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa vuokra-asuntoja ja asumisen palveluita Suomen kasvukeskuksissa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.