Takaisin arkistosivulle
13.9.2023 | Mediatiedotteet

Uusia Lumo-koteja nousee suosittuun Vasaramäkeen: alueen asunnoissa viihdytään useammassa sukupolvessa

Kojamo Oyj Mediatiedote 13.9.2023 klo 8:00

Uusia Lumo-koteja nousee suosittuun Vasaramäkeen: alueen asunnoissa viihdytään useammassa sukupolvessa

Turun Vasaramäen Hippoksentien uusien Lumo-kotien ensimmäisellä näytöllä elokuun lopussa vieraili yli 80 kiinnostunutta, ja kaikki talon kolmiot on jo vuokrattu. 

Suomen vanhimman ja laajimman kaupunkipuiston, Kupittaanpuiston, kylkeen on valmistunut 84 uutta Lumo-vuokra-asuntoa, joihin pääsee muuttamaan joulukuun alussa. 

”Hippoksentie 33 A on monelle houkutteleva kohde. Se on keskellä urbaania puistomaisemaa ja mitä parhaimpia urheilumahdollisuuksia. Samalla tontilla sijaitsevissa muissa taloissamme asutaan todella pitkään – jopa useammassa sukupolvessa. Asuntoa voi myös helposti vaihtaa saman alueen sisällä oman elämäntilanteen mukaan”, Lumo-kotien Turun aluepäällikkö Katri Kronström kertoo.

Havainnekuva: Lumo-talo Hippoksentiellä kuvassa keskellä alareunassa.
 

Ensimmäisellä asuntonäytöllä elokuun lopussa kävi yli 80 talosta kiinnostunutta. 

”Vasaramäen alueella on tarjolla rajallinen määrä vuokra-asuntoja, joten ei ihme, että kaikki talon kolmiot vuokrattiin hetkessä. Verkkokaupan kautta vuokraaminen on helppoa ja tyytyväisyystakuun turvin myös turvallista, joka varmasti vaikuttaa vuokrauksen suosioon”, Kronström jatkaa.

Valoisissa ja vaalein sävyin sisustetuissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet, ja yksiöissä ranskalaiset parvekkeet. Eniten talossa on kaksioita, joista useissa on monenlaisia tarpeita palveleva tila, joka muuntuu helposti esimerkiksi ruokailu- tai työskentelytilaksi. Asukkaiden yhteisestä saunatilasta pääsee ulos vilvoittelemaan viihtyisään vilpolaan, ja pihapiiristä löytyy myös kerhohuone.

Yhteiskäyttöpakettiauto ja -henkilöauto löytyvät talon kulmalta, sähköautojen latauspisteet tulevat talon viereen ja pakettiautomaatti sijaitsee pihapiirissä. Myös muuttosiivous ja muuttopalvelu ovat Lumo-kotien asukkaille helposti saatavilla My Lumo -palvelusta. My Lumo on verkkopalvelu, jonka kautta voi kätevästi varata tai ostaa erilaisia asumisen palveluita, maksaa vuokran ja ottaa yhteyttä esimerkiksi oman talon isännöitsijään tai huoltoyhtiöön.

Hippoksentien Lumo-kodit sijaitsevat lähellä sairaalaa ja korkeakouluja. Alue tarjoaa ainutlaatuiset liikuntamahdollisuudet, kuten nurmikentät palloiluun, keilahallin, ulkokuntoilulaitteet, jäähallin, maauimalan, urheiluhallin ja kuntosalin. Lapsille löytyy myös leikkipaikkoja ja seikkailupuisto.

Uudet kodit ovat vuokrattavissa suoraan verkkokaupasta

Hippoksentie 33 A:n Lumo-vuokra-asunnot kutsuvat uusia asukkaitaan vuodenvaihteen pyhien viettoon: asuntoihin pääsee muuttamaan hyvissä ajoin ennen joulua ja uutta vuotta, 1.12.2023. Vapaana on vielä yksiöitä ja kaksioita.

Lisätietoa Hippoksentie 33 A:n Lumo-vuokra-asunnoista:
https://lumo.fi/vuokra-asunnot/Turku/Vasaramaki/Hippoksentie-33-A

Lumo-verkkokauppa on suosittu helppoutensa ja turvallisuutensa vuoksi. Sopivan asunnon voi etsiä sijainnin, asunnon koon tai vuokran perusteella, ja sen voi vuokrata siltä istumalta. Vuokrauksen yhteydessä maksetaan ensimmäisen kuun vuokra, eikä erillistä vuokratakuuta vaadita. Mikäli asunto ei miellytäkään, vuokrasopimuksen voi purkaa ja maksettu vuokra palautetaan täysimääräisenä.

 

Lisätietoja: Katri Kronström, aluepäällikkö, Lumo-kodit, puh. 020 508 3011, katri.kronstrom@lumo.fi 

 

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja yksi suurimmista investoijista Suomessa. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita kaupunkilaiselle, joka arvostaa laatua ja vaivattomuutta. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi