Takaisin arkistosivulle
30.6.2015 | Uutiset

Uudenveroisia vuokra-asuntoja Vantaan Länsimäkeen

Maalinauhantie 7:n kaksi taloa ja 80 asuntoa peruskorjataan täydellisesti. Asunnot ovat hyväpohjaisia yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä. Uusitut Lumo-kodit valmistuvat marraskuun alussa.

maalinauha latomo.jpg

Täydellisesti remontoidut asunnot ovat yleisilmeeltään raikkaan vaaleita ja uusituissa ikkunoissa on valmiina sälekaihtimet. Lattioiden harmaat laminaattilattiat luovat nykyaikaisen ilmeen. Keittiöissä on valkoiset kaapistot sekä lattialiesi, jääkaappi-pakastin ja astianpesukone. Toimivat kylpyhuoneet on laatoitettu valkoisiksi, ja niihin tuovat ilmeikkyyttä harmaat laattalattiat ja seinien harmaat tehostelaatoitukset. Osassa asunnoista on vaatehuoneet.

Hissillisissä Maalinauhantie 7 kahdessa vaaleaksi rapatussa talossa on neljä porrasta ja yksi liiketila. Lasitetut parvekkeet avautuvat etelään. Asukkaiden käytössä ovat omat irtainvarastot sekä yhteinen kerhohuone, talosauna, kuivaushuone ja ulkoiluvälinevarasto. Myös Lumikero 3:n maksuton pesutupa on asukkaiden käytettävissä. Taloyhtiön viihtyisä piha on uusittu vuonna 2010 ja autopaikkoja talossa on 42.

Lumo-kotien asukkaille on tarjolla monipuolisia asumispalveluja. Esimerkiksi edullinen 250 euron vuokravakuus, lemmikit ovat tervetulleita asuntoihin, nopea laajakaista ja vesimaksu sisältyvät vuokraan.

Nuorten pariskuntien ja lapsiperheiden suosimassa Länsimäessä on hyvät liikenneyhteydet busseilla ja metrolla. Mellunmäen metroasemalle on noin kilometrin matka. Alueelta löytyvät muun muassa kauppa, koulut, päiväkodit, terveysasema, kirjasto ja liikuntapuisto. Kauppakeskus Itiksen palvelut ovat lyhyen metro- tai ajomatkan päässä.

Lisätietoja:

Yksikönjohtaja Pia Jaakola, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3705, pia.jaakola(at)vvo.fi