Takaisin arkistosivulle
24.5.2017 | Uutiset

Toimistotalon paikalle korkeatasoisia Lumo-vuokra-asuntoja Helsingin Punavuoreen

Lumo Kodit Oy muuttaa Iso Roobertinkatu 30:ssä sijaitsevan kiinteistön 32:ksi Lumo-asunnoksi sekä katutason liike- ja toimistotiloiksi. Muutostyö käynnistyy elokuussa ja kohde valmistuu syksyllä 2018.

Kohde sijaitsee hyvien palvelujen äärellä kävelykadun varrella Helsingin ydinkeskustasta. Iso Roobertinkatu 30 Lumo-asunnot ovat ranskalaisella parvekkeella varustettuja erikokoisia yksiöitä ja kaksioita. Ylimmän kerroksen viisi asuntoa ovat kahdessa tasossa. Katutasossa on liike- ja työ/toimistotiloja.

  • Asuntojen sijainti on erinomainen kompaktiin ja laadukkaaseen cityasumiseen, sanoo Kojamo-konsernin investointijohtaja Mikko Suominen.

Lakewood Oy toteuttaa hankkeen KVR-urakkana. Arkkitehtisuunnittelusta vastaa Arkkitehtitoimisto Stefan Ahman Arkitektbyrå Oy. Kohde valmistuu syksyllä 2018.

VVO-konserni on nyt Kojamo. Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.