Takaisin arkistosivulle
28.10.2015 | Uutiset

Tampereelle valmistuu täysin uusittuja Lumo-vuokrakoteja

Saarenvainionkatu 17 peruskorjaus on valmistumassa Kaukajärvelle. 1.3.2016 valmistuvien Lumo-vuokrakotien käytännölliset pohjaratkaisut, tyylikkäät pintamateriaalit ja lasitetut parvekkeet tekevät asunnoista viihtyisiä.

Tampere, Saarenvainionkatu 17

Seitsemänkerroksisen talon 35 asuntoa ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Uusittujen kotien lattiat ovat harmaan sävyistä laminaattia ja seinät on maalattu valkoisiksi. Keittiössä on valkoiset kaapistot, lattian sävyyn sopiva harmaa työtaso, jääkaappipakastin, keraaminen liesi ja astianpesukone. Kylpyhuoneessa on harmaa lattialaatta ja valkoinen seinälaatta.

Asuntojen pohjaratkaisut ovat selkeän käytännöllisiä. Tilava keittiö, kätevä vaatehuone ja sälekaihtimet ikkunoissa tuovat asumismukavuutta. Ylemmistä kerroksista on hulppeat näkymät. Lasitettu parveke on lähes kaikissa asuntotyypeissä ja näkymä avautuu luoteeseen.

– Saarenvainionkatu 17:ään muuttaville on tarjolla monipuoliset Lumo-kotien palvelut, muun muassa vesimaksu ja laajakaista sisältyvät vuokraan. Lisäksi asunnoista kiinnostuneet pääsevät tutustumaan sisustettuun esittelyasuntoon joulukuussa, sanoo myyntineuvottelija Hanne-Mari Valjus Tampereen VVO-kotikeskuksesta.

Asukkaiden yhteiskäytössä on kaksi ulkoiluvälinevarastoa, remontoitu talosauna ja kuivaushuone.

Kaukajärvi on vehreä asuinalue peruspalveluineen. Kaunis järvi ympäristöineen tarjoaa viihtyisät ulkoilumaastot ja uimapaikan ympäri vuoden. Alueella on historiallinen Haiharan taidekeskus ja kartanoalue.
Lisätietoja:
Asiakaspalvelupäällikkö Asta Lahtinen, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 4440, asta.lahtinen(at)vvo.fi

Facebook:
Lumo https://www.facebook.com/lumokoti
VVO https://www.facebook.com/vvofi

Twitter:
VVO-yhtymä Oyj https://twitter.com/VVOfi

Instagram:
Lumo https://instagram.com/lumokoti/