Takaisin arkistosivulle
15.2.2016 | Uutiset

Tampereelle runsaasti uusia ja täysin uusittuja Lumo-vuokra-asuntoja

Tampereella on alkuvuonna tarjolla runsaasti täysin uusia tai täysin uusittuja Lumo-vuokra-asuntoja. Satakunnankadulla keskustassa, Ali-Huikkaantiellä Takahuhdissa ja Saarenvainionkadulla Kaukajärvellä on tarjolla tasokkaita yksiöitä, kaksiota, kolmioita ja neliöitä.

Satakunnankatu, Tampere.

Osoitteen Satakunnankatu 21 asunnot ovat pohjiltaan väljän studiomaisia ja laadukkailla materiaaleilla sisustettuja. Talo on arkkitehtitoimisto Lahdelma & Mahlamäen suunnittelema ja se voitti Tampereen kaupungin kilpailun, jossa etsittiin kaupunkikuvaan sopivaa, arkkitehtuuriltaan korkeatasoista ja energiatehokasta rakennusta. Upea, arkkitehtuuriltaan veistoksellinen ja korkeatasoinen talo sijaitsee keskeisellä paikalla Tampereen keskustassa Kuninkaankadun ja Satakunnankadun kulmassa. Seitsemänkerroksisessa hissillisessä talossa on yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Pohjaratkaisu on mahdollisimman väljä. Asunnoista on mahdollista muodostaa suuria jakamattomia tilakokonaisuuksia, mutta toisaalta perinteinen tilajako on myös mahdollinen. Kaikissa asunnoissa on lasitettu suuri parveke ja ne on suunnattu parhaisiin mahdollisiin ilmansuuntiin, etelään ja länteen. Autoton talo sopii erityisen hyvin kaupunkiasumisesta nauttiville laatutietoisille yksin tai kaksin asuville sekä pienille perheille. Satakunnankadun koteihin päästään muuttamaan 1.3.2016. Lue lisää.

Ajatonta tyyliä ja tilavia keittiöitä

Ali-Huikkaantien talot ovat peruskorjausremontissa. A-B -raput valmistuivat syyskuussa 2015 ja C-D -raput valmistuvat 1.2.2016. Asunnot peruskorjataan täysin ja niistä tulee tyylikkäitä avarapohjaisia koteja. Omassa viihtyisässä pihapiirissä Ali-Huikkaantiellä sijaitsevat kaksi nelikerroksista hissillistä taloa pitävät sisällään selkeäpohjaisia viihtyisiä yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Alun perin 1970-luvulla rakennettu talo peruskorjataan ja sen asunnoista tulee ajattoman tyylikkäitä laadukkaiden sisustusmateriaalien ansiosta. Lattiat ja keittiön työtasot ovat vaalean harmaata laminaattia. Keittiön kalusteet ovat valkoiset ja välitilanlaatat hiekan sävyiset. Keittiö on tilava, ja astianpesukone ja jääkaappipakastin kuuluvat kalustukseen. Raikkaan valkoisessa kylpyhuoneessa on himmeän harmaat lattialaatat ja tyylikäs harmaa tehosteväriseinä. Kaikissa asunnoissa on parveke tai patio. Ali-Huikkaantielle päästään muuttamaan helmikuun alussa. Lue lisää.

Kaukajärven kaunis järvialue tarjoaa hyvät ulkoilumaastot

Kaukajärven keskustan läheisyydessä, Saarenvainionkatu 17:ssä sijaitsevan talon 35 asuntoa on peruskorjattu viihtyisiksi kodeiksi. Asuntojen käytännölliset pohjat, tyylikkäät pintamateriaalit ja lasitetut parvekkeet tekevät näistä kodeista toimivia yksin tai kaksin asuville sekä pienille perheille. Kaukajärven vehreällä ja perinteisellä asuinalueella viihtyvät kaikenikäiset asukkaat. Kaunis järvialue tarjoaa hyvät ulkoilumaastot ja peruspalvelutkin löytyvät läheltä. Seitsemänkerroksisen hissillisen talon yksiöt, kaksiot ja kolmiot on perusteellisesti remontoidut. Lattiat ovat harmaan sävyistä laminaattia ja seinät on maalattu valkoisiksi. Makuuhuoneen yksi seinä on maalattu beigen värisellä tehostevärillä. Kylpyhuoneessa on harmaa lattialaatta ja valkoinen seinälaatta. Keittiössä on valkoiset kaapistot, lattian sävyyn sopiva harmaa työtaso, jääkaappipakastin, keraaminen liesi ja astianpesukone. Ikkunat kunnostetaan ja niihin tulee sälekaihtimet. Saarenvainionkadun koteihin päästään muuttamaan 1.3.2016. Lue lisää.

Lisätietoja:

Asiakaspalvelupäällikkö Asta lahtinen, VVO-yhtymä Oyj, puh. 0407706216, etunimi.sukunimi(at)vvo.fi

Facebook:

Lumo https://www.facebook.com/lumokoti

VVO https://www.facebook.com/vvofi

Twitter:

VVO-yhtymä Oyj https://twitter.com/VVOfi

Instagram:

Lumo https://instagram.com/lumokoti/

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.