Takaisin arkistosivulle
10.6.2022 | Työntekijätarinat

Perehdytyspäivä kokosi kesätyöntekijät yhteen

Kesäisin kojamolaisten tukena on viitisenkymmentä kesätyöntekijää varmistamassa, että toimiston ja asukkaiden arki pyörivät sujuvasti lomakauden ajan.

Kesäkojamoiden kesä alkaa perehdytystapahtumalla, joka päästiin vuonna 2022 järjestämään pitkästä aikaa pääkonttorilla. Perehdytyspäivä kokosi kaikki Kojamon kesätyöntekijät ympäri Suomen saman katon alle, ja päivän ohjelmaan kuului eri osastojen perehdytystä, toimitusjohtajan puheenvuoro ja kiperiä kysymyksiä sekä tietenkin tarjoiluja.

Tärkeänä osana päivää oli myös jokavuotisen ideakisan lanseeraus. Kisan tarkoituksena on innovoida yrityksen mission mukaisesti parempaa kaupunkiasumista. Tänäkin vuonna kesätyöntekijät pohtivat, miten Kojamo ja kojamolaiset voisivat toimia entistä paremmin tulevaisuudessa.

Ideointi tapahtuu sparriryhmissä, joiden kanssa päästiin jo perehdytyspäivän aikana tutustumaan ja innovoimaan yhdessä. Kesän aikana kesätyöntekijät tapaavat sparrailun merkeissä useamman kerran ja lopulta ideat lähetetään suoraan johtoryhmälle tutustuttavaksi. Parhaat ideat esitetään kesän lopussa ideakisan purkutapahtumassa, ja voittajat palkitaan.

Ilmassa oli hieman alkujännitystä, mutta tunnelma oli innostunut ja ideakisa lähti hyvin käyntiin. Katso video ja kurkkaa, miltä perehdytyspäivä näytti tänä vuonna!