Takaisin arkistosivulle
6.5.2022 | Mediatiedotteet

Myyrmäki on asumisen walkability-trendissä – uudet Lumo-vuokra-asunnot ovat lähellä kaikkea

Kojamo Oyj

Mediatiedote 6.5.2022 klo 9.00

Myyrmäki on asumisen walkability-trendissä – uudet Lumo-vuokra-asunnot ovat lähellä kaikkea

Vantaan Myyrmäki kehittyy kunkin aikakauden mukaan vastaamaan asukkaiden tarpeisiin. Myyrmäen keskustassa kaikki palvelut elämään ovat käden ulottuvilla, kävelymatkan päässä. Tähän walkability-trendiin vastaavat myös Liesikujalle syyskuussa valmistuvat Lumo-vuokra-asunnot.

Länsi-Vantaalla, aivan Helsingin rajalla sijaitseva Myyrmäki on asukasluvulla mitattuna Vantaan suurin kaupunginosa. Myyrmäki on vireä asuinalue, jonka julkiset kulkuyhteydet Helsinkiin junaradan ansiosta ovat erinomaiset. Myyrmäen laajat palvelut kaikilla elämän osa-alueilla varmistaa sen, että halutessaan omalta asuinalueelta ei tarvitse mennä toisaalle.

Walkability on noussut viime vuosina pysyväksi asumisen trendiksi. Ihmiset hakeutuvat yhä enemmän kulttuurisesti rikkaille asuinalueille, joilla elämän kaikki osa-alueet ovat kävelymatkan ulottuvilla. Myyrmäen keskustassa tämän voi helposti havaita todeksi.

Uudet Lumo-vuokra-asunnot Myyrmäessä valmistuvat syyskuussa osoitteeseen Liesikuja 8. Kahdeksassa kerroksessa sijaitsevat yksiöt, kaksiot ja kolmiot sopivat yksin asuville, pariskunnille ja pienille perheille. Kaikissa 75 asunnossa on lasitettu parveke.

Talosta löytyvät pyöräkellarit, maanalainen paikoitushalli sähköautojen latauspisteineen, pesutupa, saunaosasto sekä huoneistokohtaiset irtaimistovarastot. Ensimmäisen kerrokseen toiseen liiketilaan on näillä näkymin tulossa päiväkoti, joten perheellisille sijainti on mitä mainioin.

Korttelin yhteinen, viihtyisä sisäpiha kutsuu yhteisölliseen yhdessäoloon, samoin kuin iso kerhotila keittiöllä.

”Kaikki mitä ihminen tarvitsee, on Myyrmäessä kävelymatkan päässä. Kolme kauppakeskusta, terveysasema, kirjasto, juna-asema ja urheilukeskus ovat kulman takana. Ulkoilu- ja viheralueet ovat aivan vieressä. Kun Liesikuja 8:ssa lisäksi on kattavat taloyhtiön palvelut, niin alueelta ei tosiaan tarvitse lähteä halutessaan mihinkään”, aluejohtaja Ville Kilpi sanoo.

”Myyrmäki on erinomainen esimerkki valmiista asuinalueesta, joka on pysynyt muutoksessa ja trendeissä mukana, unohtamatta perinteitä. Liesikujan asunnot edustavat hienosti Lumo-kodeissa haettavaa vastuullisuutta”, Kilpi jatkaa.

Uudet kodit ovat suoraan vuokrattavissa helposti verkkokaupassa

Liesikuja 8:n 75 Lumo-kotia ovat avautuneet vuokrattaviksi Lumo-verkkokaupassa, josta kodin voi vuokrata suoraan. Liesikujan Lumo-koteihin pääsee muuttamaan syyskuussa 2022.

Katso Liesikujan vapaat vuokra-asunnot Lumo-verkkokaupassa: 
https://lumo.fi/vuokra-asunnot/Vantaa/Myyrmaki/Liesikuja-8

Lisätietoja: Ville Kilpi, aluejohtaja, Kojamo Oyj, puh. 020 508 3407, ville.kilpi@lumo.fi 

 

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja yksi suurimmista investoijista Suomessa. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita kaupunkilaiselle, joka arvostaa laatua ja vaivattomuutta. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/