Takaisin arkistosivulle
27.9.2017 | Uutiset

Lumo-taloissa liikuntapalvelut tulevat luokse

Lumo tuo laadukkaat liikuntapalvelut lähelle, osaksi hyvää asumista. Monipuolisia harjoituksia pihapiirissä ja lähiluonnossa ohjaa pihakoutsi, joka on liikunnan ammattilainen. Lumo-taloissa liikuntapalvelut tuottaa lähiliikuntaan erikoistunut Raatamo. Toiminta on käynnistynyt syksyllä ja tällä hetkellä pihakoutsi ohjaa liikuntaa 13 Lumo-talossa Helsingissä.

Pihakoutsin ohjaamaan liikuntaan voivat osallistua kaikki talon asukkaat.

Liikunta on tärkeä hyvinvoinnin peruspilari. Lisäksi asukkaiden yhteinen toiminta lisää asumisviihtyvyyttä sekä luo aitoja kohtaamisia ja tilaisuuden tutustua naapureihin.

– Pihakoutsien tarjoamat liikuntapalvelut antavat mahdollisuuden liikkua helposti arjen keskellä, omassa pihapiirissä. Lumo-taloissa palveluita tuodaan asukkaiden luokse ja samalla luodaan rohkeasti uudenlaista asumista, Kojamon asiakkuuspäällikkö Pekka Kivistö sanoo.

Pihakoutsin ohjaama liikunta on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille asukkaille ja se on maksutonta. Ohjelmassa on esimerkiksi kehonhuoltotunteja, HIIT-treenejä, sauvakävelylenkkejä, juoksukoulua, erilaisia pihajumppia ja kahvakuulaharjoittelua.

– Vastaanotto taloissa on ollut hyvinkin innostunutta ja meininki ensimmäisten viikkojen treeneissä on ollut hieno! Mahtavaa päästä tekemään aidosti räätälöityä liikuntapalvelua: asukkaiden toiveita kuunnellen, kunkin kohteen uniikkia ympäristöä hyödyntäen, Raatamon valmentaja Jussi Konttinen sanoo.

Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.