Takaisin arkistosivulle
2.9.2019 | Uutiset

Lumo-stipendihaku avoinna 1.9 –30.9.2019

Tiedote 2.9.2019 Lumo-stipendiohjelmaan voi hakea jälleen 1.9 –30.9.2019. Ohjelmalla on tarkoitus tukea urheilevien nuorten harrastusta ja matkaa kohti menestystä.

Stipendejä voivat hakea lupaavat seuratasolla urheilleet 12-20-vuotiaat nuoret, jotka tarvitsevat taloudellista tukea harrastukseensa. Etusijalla stipendin saajiksi ovat Lumo- ja VVO-asukkaat. Stipendejä myönnetään sekä joukkue- että yksilölajien harrastajille. Stipendillä voi kattaa esimerkiksi harrastuksen lukukausimaksun, leirin tai varusteita.

Stipendinhakuun voi osallistua täyttämällä lomakkeen: https://www.lyyti.fi/reg/Lumostipendihakemus_syksy_2019_0481

Stipendihausta kerrotaan Kojamon verkko- ja somekanavissa. Hakemuksia toivotaan runsaasti – jaossa on 25 stipendiä.

Vuonna 2012 käynnistetty Lumo-sponsorointi- ja stipendiohjelma edistää hyvinvointia liikunnan parissa myöntämällä stipendejä ja sponsorointia nuorille urheilulahjakkuuksille.

Lumo-sponsorointi ja -stipendit tukevat nuorten liikuntaa ja suomalaista huippu-urheilua

Lumo-sponsorointi- ja stipendiohjelma tukee suomalaista huippu-urheilua ja nuorten liikuntaa yksilö- ja joukkuetasolla. Vuoden 2019 yksilösponsoriurheilijoita ovat Anna Haataja (suunnistus, kestävyysjuoksu), Joona Kangas (ski sloppestyle), Henry Manni (pyörätuolikelaus), Oskari Mörö (400 metrin aidat), Nooralotta Neziri (100 metrin aidat) ja Emmi Parkkisenniemi (lumilautailu).

Yksilösponsoroinnin lisäksi ohjelmaan kuuluu joukkuesponsorointikumppanuus, joka jatkuu Helsingin Taitoluisteluklubi ry:n kanssa. Mukana vuonna 2019 ovat neljä SM-sarjan muodostelmaluistelujoukkuetta; Helsinki Rockettes, Team Fintastic. Finettes ja Novettes sekä neljä Akatemia-ryhmää. Sponsorointi avautuu hakuun syksyllä 2019.

Lue lisää ohjelmasta: https://kojamo.fi/vastuullisuus/lumo_sponsorointiohjelma/

Lisätiedot:

Irene Kantor, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Kojamo Oyj, puh. 040 535 9227, irene.kantor@kojamo.fi

Lisätietoja: markkinointi- ja viestintäjohtaja Irene Kantor, Kojamo Oyj, puh. +358205083589, irene.kantor@kojamo.fi

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja vuokra-asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Toimimme Suomen merkittävimmissä kasvukeskuksissa ja Lumo-brändimme tarjoaa vuokra-asumista sekä uudenlaisia palveluita kaupunkiasumiseen 50 vuoden kokemuksella. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa ja määrää rakennuttamalla uutta ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/